Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

ir man kyla nuo raugintu nes jie rugstus.

Tėtis tą patį sako, bet tai nelogiška...

Alta, kaip tai paaiškint?

Atsakyti

Tėtis tą patį sako, bet tai nelogiška...

Alta, kaip tai paaiškint?

kad nuo sauso vyno rugstys kyla irgi kai kam nelogiska. O man poc.. i jusu logikos, as geriau zinau, kas man netinka. 

Atsakyti

*** Sėlija, 13 Lap 2020 - 12:47, parašė: kad nuo sauso vyno rugstys kyla irgi kai kam nelogiska. O man poc.. i jusu logikos, as geriau zinau, kas man netinka.
Nuo sauso vyno ir kyla,negaliu toki  gert iš vis ,kai buvau jaunesnė,tai viską galėjau,dabar jau fuuu.😁 Gerai,kad dar valgyt viską galiu😁 Bet pvz nebevalgau marinuotų agurkų,man nebeskanu.actas kažkoks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 13 lapkričio 2020 - 13:00

*** Sėlija, 13 Lap 2020 - 11:43, parašė: Mano diedas dafiga aistru ir be sexo turi. Jis sako, kad poblediam eina tie, kas neturi kuo uzsiimt gyvenime.
Aha ir dar tie ,kurių žmonos baisios.čia ne mano gink D,čia mano vyro žodžiai.😁

Sakau,bet ,tai gi senstu ,jau gal.Tai nesutinka.😁

O kai pasensiu,tai gal ir jis pasens🙊

Nu dar hobių visokių turi.o dabar tai iš vis,tai jam.katilas,tai jam žolė tai tvora,tai mašiną ant duobės garaže gali pastatyt.nu ,pasakiški malonumai.jau nekalbant apie visokius laidus ir kompiuterines programas.

Atsakyti
siaip skrandzio rugstys dar rugstesnes uz raugintus kopustus ar sausa vyna... Tai velnias zino..gal nuo kazkokio derinio tos rugstys kyla smile.gif

Atsakyti

Durna mintis šovė į galvą.noriu kažkur prasiblaškyt. O jei į Gariūnus nuvažiuočiau...ten gi laukas,kaip nors probegom. 100 m nebuvau.

Mamos gintadienis,paskambino ir sako _noriu  šiltų kojinių _tapkių.o ten ,sako,kad  tokių būna..

Mama reikalauja,kad atvažiuotumėm..mes sėdim.namie,jie irgi.tėvas gi vienišas dargas,o mamai radikulitaels,jau savaitė kaip. namie.nebent drakoniukas🤔

Blyn,i.chočitsa i kolitsa,negaliu apsispręst.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 13 lapkričio 2020 - 13:08

Sprendžiant iš situacijos visokiuose pažinčių portaluose, tai vaizdelis liūdnas...

Aha nueik į žvejų mėgėjų portalus, tada sakysi visi žvejai..Kur sėdi tą ir matai....

Atsakyti

Durna mintis šovė į galvą.noriu kažkur prasiblaškyt. O jei į Gariūnus nuvažiuočiau...ten gi laukas,kaip nors probegom. 100 m nebuvau. Mamos gintadienis,paskambino ir sako _noriu  šiltų kojinių _tapkių.o ten ,sako,kad  tokių būna.. Mama reikalauja,kad atvažiuotumėm..mes sėdim.namie,jie irgi.tėvas gi vienišas dargas,o mamai radikulitaels,jau savaitė kaip. namie.nebent drakoniukas🤔 Blyn,i.chočitsa i kolitsa,negaliu apsispręst.
Tai ten tik dalis lauko. Man ir reik kažkur, nžn kas daryt....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 lapkričio 2020 - 13:11

lera*, 13 Lap 2020 - 13:05, parašė: Aha nueik į žvejų mėgėjų portalus, tada sakysi visi žvejai..Kur sėdi tą ir matai....
Nu gal yra tiesos,mano vyras sėdi visokiuose apie mašinas,kompiuterius .
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2020 11 13, 13:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72735536" data-time="1605259055"><div><p>Sprendžiant iš situacijos visokiuose pažinčių portaluose, tai vaizdelis liūdnas...</p></div></blockquote><p>Aha nueik į žvejų mėgėjų portalus, tada sakysi visi žvejai..Kur sėdi tą ir matai....</p>

na ir as sedziu pazinciu puslapiuose smile.gif PAZINCIU... ne sekso... Tai 80 proc laisku su sekso pasiulymais..grazioj formoj ar ne... smile.gif Man irgi liudnas vaizdelis atrodo smile.gif Nes is tu 80 proc daugiau kaip puse vedusiu vyru...Dar puse is tu vedusiu - laimingai vede...jiems tik 'pipiriuku' gyvenime truksta smile.gif Kuo ilgiau buni, tuo labiau imi nebenoret tu rimtu santykiu...vis tiek salyginai visi eina na lievo smile.gif
Atsakyti

Aha nueik į žvejų mėgėjų portalus, tada sakysi visi žvejai..Kur sėdi tą ir matai....

Na, žvejai tai nebent pageria gal, bet medžiotojai patikėk kokius festivalius po medžioklių daro sodybose. Mergos cypauja, klykauja :D

Atsakyti

Amadėja*, 13 Lap 2020 - 13:08, parašė: Tai ten tik dalis laujo. Man ir reik kažkur, nžn kas daryt....
Tai užtektų man ir tos dalies aš turbūt trečią savaitę sėdžiu namie,jau išsimušiau iš laiko sąvokų.
Atsakyti