ir man kyla nuo raugintu nes jie rugstus.
Tėtis tą patį sako, bet tai nelogiška...
Alta, kaip tai paaiškint?
*** Sėlija, 13 Lap 2020 - 12:47, parašė: kad nuo sauso vyno rugstys kyla irgi kai kam nelogiska. O man poc.. i jusu logikos, as geriau zinau, kas man netinka.Nuo sauso vyno ir kyla,negaliu toki gert iš vis ,kai buvau jaunesnė,tai viską galėjau,dabar jau fuuu.😁 Gerai,kad dar valgyt viską galiu😁 Bet pvz nebevalgau marinuotų agurkų,man nebeskanu.actas kažkoks.
*** Sėlija, 13 Lap 2020 - 11:43, parašė: Mano diedas dafiga aistru ir be sexo turi. Jis sako, kad poblediam eina tie, kas neturi kuo uzsiimt gyvenime.Aha ir dar tie ,kurių žmonos baisios.čia ne mano gink D,čia mano vyro žodžiai.😁
Sakau,bet ,tai gi senstu ,jau gal.Tai nesutinka.😁
O kai pasensiu,tai gal ir jis pasens🙊
Nu dar hobių visokių turi.o dabar tai iš vis,tai jam.katilas,tai jam žolė tai tvora,tai mašiną ant duobės garaže gali pastatyt.nu ,pasakiški malonumai.jau nekalbant apie visokius laidus ir kompiuterines programas.
Durna mintis šovė į galvą.noriu kažkur prasiblaškyt. O jei į Gariūnus nuvažiuočiau...ten gi laukas,kaip nors probegom. 100 m nebuvau.
Mamos gintadienis,paskambino ir sako _noriu šiltų kojinių _tapkių.o ten ,sako,kad tokių būna..
Mama reikalauja,kad atvažiuotumėm..mes sėdim.namie,jie irgi.tėvas gi vienišas dargas,o mamai radikulitaels,jau savaitė kaip. namie.nebent drakoniukas🤔
Blyn,i.chočitsa i kolitsa,negaliu apsispręst.
Durna mintis šovė į galvą.noriu kažkur prasiblaškyt. O jei į Gariūnus nuvažiuočiau...ten gi laukas,kaip nors probegom. 100 m nebuvau. Mamos gintadienis,paskambino ir sako _noriu šiltų kojinių _tapkių.o ten ,sako,kad tokių būna.. Mama reikalauja,kad atvažiuotumėm..mes sėdim.namie,jie irgi.tėvas gi vienišas dargas,o mamai radikulitaels,jau savaitė kaip. namie.nebent drakoniukas🤔 Blyn,i.chočitsa i kolitsa,negaliu apsispręst.Tai ten tik dalis lauko. Man ir reik kažkur, nžn kas daryt....