Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As nesidomiu, kaip uzdirbt daugiau pinigu. Gyvenu savo malonumui. Tai galiu sau leist dometis be naudis. Tiesiog. 

Atsakyti

O tai tikrai, amadėja, tavo vyras dar nepraktikuoja VOA? Vyras+ožys+amadėja?

Nes tu ribų tai tu jo nežinai. Kaip sakiau, atgal negrįžtama, tik į priekį. Tai koks ten sekantis žingsnis?

Nu bl., vemti verčia.

Ne tema, o rūrinykas kažkoks tapo.

Pinoooot...Ko jau teip negražiai. Juk ne visos tokios. :D​ 

Atsakyti

Pinotija, 13 Lap 2020 - 19:05, parašė: O tai tikrai, amadėja, tavo vyras dar nepraktikuoja VOA? Vyras+ožys+amadėja? Nes tu ribų tai tu jo nežinai. Kaip sakiau, atgal negrįžtama, tik į priekį. Tai koks ten sekantis žingsnis? Nu bl., vemti verčia. Ne tema, o rūrinykas kažkoks tapo.
Bet užtat kaip einasi,kaip per sviestą.🙊

Lubrikantas😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 13 lapkričio 2020 - 19:12

As nesidomiu, kaip uzdirbt daugiau pinigu. Gyvenu savo malonumui. Tai galiu sau leist dometis be naudis. Tiesiog. 

O aš domiuosi. Ir ypač, kaip uždirbt iš širdžiai mielos veiklos. Tai irgi tada bus gyvenimas savo malonumui.

Atsakyti

Dar dėl temų.jos visos baigiasi.nieko amžino nėra.tai kai išsisems,tai ir nebus.net ir arkliai baigėsi.🙈

Atsakyti

Pinoooot...Ko jau teip negražiai. Juk ne visos tokios. :D​ 

Tai aš ne ledi, o paprasta motera. Galiu ir dar negražiau išsireikšt.

Tai žinoma, kad ne visos tokios. 

Bet kažkam taip smagu šitie pokalbiai. Skatina ir mėgaujasi, kaip   atvirauja apsvaigus moteris.

--

Amadėja, kartą buvai įkėlus  teismo dokumentus nufotografuotus kažkokiu klausimu pasitart. Turbūt pernai. Ant jų aiškiai matėsi tavo vardas ir pavardė. O po to per vėlai susigriebei, išėmei.  Ar neatėjo tau į galvą, kad tu viešinies visiškai atvirai?

Jei aš su savo atmintim prisimenu, tai gal ir daugiau tokių buvo? Ar tau visai nesvarbu?

Atsakyti

Aš tai nieko neprisimenu.o jei kažkam tai rūpėtų,jau būtų atgarsiai.tai arba nerūpi,arba amdėja žino,kad tai nepakenks,arba nieks nesužinojo.

Atsakyti

Nu tai čia tik fantazijos gi. Nemanau, kad realiai kadanors kasnors bus :)   Tiksliau manau, kad nebus

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 lapkričio 2020 - 20:03

O vvm?

O čia jau žiūrint kas tas trečias v 🤣

Atsakyti

Nu va,tok famlntazijos.reiškia šiaip abstrakčiai čia viskas buvo.

Atsakyti

Nu va,tok famlntazijos.reiškia šiaip abstrakčiai čia viskas buvo.

Pirtelės tos užteko susivokt. Nu nenoriu aš jokio svetimo diedo :D

Atsakyti

Nemanau, kad čia kam įdomu kažkokie pafantazavimai

Atsakyti