Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kodėl?niekad nesiūlau.jie dirba savo darbą.

Dęo kavos nepasiūlymo tikrai broko nedarys.

As visada pasiulau ir padarau. Maza paslauga, zinau, kad, atsigerus kavos, dirbasi smagiau ir geriau. 

Atsakyti

As visada pasiulau ir padarau. Maza paslauga, zinau, kad, atsigerus kavos, dirbasi smagiau ir geriau. 

Būtent

Atsakyti

Brolis kai seniau kompus tvarkydavo tai pasakodavo, kad visada mažesnė kaina būdavo tiems, kurie pasiūlo kavos :)

Atsakyti

Italija, 1940 :D

Atsakyti

Iš Pinotijos užsižvengiau, vyras tikrint atbėgo, nuoskauda jam, nenumiriau.

Atsakyti

Kaina žinoma jau iš anksto.Nesiūlau kavos. Pirma ,aš jų nepažįstu,gal jie visai nenori mano kavos ir jos nemėgsta.ir antra jie atėjo dirbt. Jei būtų viena ir priežasčių ,tai pasiūlyčiau gal ,bet dvi jau rimčiau.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 29 lapkričio 2020 - 15:10

Nebijok, mamytė su tavim 😂

Atsakyti

Brolis kai seniau kompus tvarkydavo tai pasakodavo, kad visada mažesnė kaina būdavo tiems, kurie pasiūlo kavos :)

Nebuvo pas mane tokių, kurie darbą blogai atliktų be kavos.

Nesipadlyzinu ir nesibroliauju, tai man svetimi žmonės, kurie dirba savo darbą. 

Kažkada  kartą esu pasiūlius, gavau atsisakymą, ponia, skubam, norim darbą greičiau padaryt. Tai daugiau niekam nesiūlau.

Tai man primena saldainių dėžutę apsilankant pas gydytoją. 

Kartą draugė spintą atidarė, tai pusė saldainių parduotuvės sudėta. Ir niekam jų nereikia. Sako, jau žinom net kada akcijos šokoladams.  Ir ką sako, mums daryt su tais pacientais. Neatsimušinėsi gi.

Sovietinė liekana. Jei būčiau kokia keksiukų gamintoja ar kavos pardavėja , tai stengčiausi suinteresuoti ir užkabint. :) 

Atsakyti

Iš Pinotijos užsižvengiau, vyras tikrint atbėgo, nuoskauda jam, nenumiriau.

:hmm:​ 

Atsakyti

kompistavimo :rolleyes: nu kas tau daba yr?  :lol:​ 

nu kas, kas? aišku, kas.

Neseniai rašau žinutę per viberį. Rašau... jis gydosi pas Ve... (gydytojos pavardė). Išsiunčiu, gaunu atsakymą "No!" Galvoju, nu čia dabar kas. Paskui paskaitau, o teksto korektorius (kuris buvo atseit išjungtas) ištaisė "pas venerą". Tai žmogus išsigando, ar nesigydo aptariamasis venerinės ligos. :)​ 

Atsakyti

Ai, tiesa, prisiminiau. Pasiūliau kartą buitinės technikos meistrui. Tai neišėjo tris valandas, gėrėm mes tą kavą, vaikščiojom po namą, garažą, vonias, tikrinom visus prietaisus, klausiau paskaitą, paišė jis man schemas. Žodžiu, bendravom. Tai negana to, jis pas mane dar į darbą po kurio laiko atėjo kažkokiu klausimu. Paskui, kai sužinodavau, kad jis ateis, stengdavausi namie nebūti. Palikau jį mb. :D​ 

Atsakyti

Ai, tiesa, prisiminiau. Pasiūliau kartą buitinės technikos meistrui. Tai neišėjo tris valandas, gėrėm mes tą kavą, vaikščiojom po namą, garažą, vonias, tikrinom visus prietaisus, klausiau paskaitą, paišė jis man schemas. Žodžiu, bendravom. Tai negana to, jis pas mane dar į darbą po kurio laiko atėjo kažkokiu klausimu. Paskui, kai sužinodavau, kad jis ateis, stengdavausi namie nebūti. Palikau jį mb. :D 

Pagalvojo kad jis tau patinka 🤣

Atsakyti