Kas nutiko?
nu visai nieko, savaitgali normaliai pailsejau, bet vakar ilgai neuzmigau, ryte vos nepramigau, darbe islindo du degantys reikalai, kai turejau viska mest ir lekt daryt, tai sustresavau, dabar jauciuos, kaip penktadieni po darbo..
Jau Viska beveik nupirkus aš. Mb maikute, telefono laikiklis dviračiuii, kvepalai. Vyresneliui kažkoks jo kolekcionuojamas konstruktorius. Mažiui maikute ir laikrodis. Martelei laikrodis ir knyga. Mamai masažuoklis
Fainai. Man niekaip neišeina susipirkt iš anksto, nors kasmet sakau, kad taip darysiu 🙄
O kas ten per konstruktorius?
Mes su mb sutarėm šiemet vienas kitam nepirkt nieko, nes po mašinos pirkimo dar reikia finansiškai atsigaut 🙄 tai netyčia užmačiau fainus kalėdinius apatinius, prigriebiau, bus bent kokia smulkmena.
Mamai nupirkau peilių ir galastuvą (žinau apie peilius, paimsiu eurą už juos ir nebus dovana) plius gaus magnetuką su anūkėlės nuotrauka iš kalėdinės fotosesijos.
Mažajai kūdikiška planšetė.
O va sesei nieko nesugalvoju, čia sunkausia.
Mb mamai padarysiu valgomų dalykų tokį krepšelį.
Mb močiutei irgi magnetukas su proanūke, gal dar kažko skanaus įdomaus.
Mb brolio šeimai gal nepirksim nieko, tik jų vaikams kažko reiks.
Ir dar dvi draugų šeimos, kuriems reikia kažkokių smulkmenų, nes jie turės mums.
Fainai. Man niekaip neišeina susipirkt iš anksto, nors kasmet sakau, kad taip darysiu 🙄
O kas ten per konstruktorius?
Warhammer lyg tai vadinasi. Na ten kažkokie kareivukai fantastiniai, su priedais, juos reik surinkt ir nudažyti. Didžiulė įvairovė, kolekcijos, gerbėjų klubai, kažkokie žaidimai būna su jais. Žodžiu, ne man ten suprast 🤣. Jis juos renka ir užsiima rankdarbiais
Warhammer lyg tai vadinasi. Na ten kažkokie kareivukai fantastiniai, su priedais, juos reik surinkt ir nudažyti. Didžiulė įvairovė, kolekcijos, gerbėjų klubai, kažkokie žaidimai būna su jais. Žodžiu, ne man ten suprast 🤣. Jis juos renka ir užsiima rankdarbiais
O geras, faina labai kai žmogus turi kažkokį tokį hobį.
Tu gal prie meno, patark, ką galima padovanot, kad būtų kažkoks ale kūrybinis užsiėmimas, kuriuo būtų galima namuose užsiimt 🤔🙄
Dukrai su zentu geru ranksluosciu rinkini is Nostros, lietuvisku sokoladu. Mamai pedu sildykle/masazuokli. Sunui Christiano Ronaldo trauzu ir kojiniu rinkinius. Diedui nezinau, uosviams kazka valgomo sugalvosim. Iskart po Nauju MB, sunaus, mano gimtadieniai, tai tada kazka rimciau perkam.