Pinotija, 02 Gru 2020 - 19:19, parašė: Ir man būtų liūdna. Aš vakar norėjau savo pažįstamai sergančiai paskambint, bet mb sako, nereikia. Vyras į klausimus netsakinėja apie jos būklę, o daugiau nėra ko paklausti. Kažkaip baisu, artėja aplinkui tas ratas.O man baisiau šiandien buvo.O su tuo jau apsipratau ir turėjau metus laiko prisipratint tą mintį.. Bet tagrėsmė yra visiems neišskieiant nei vieno,o va šitas tai mane iki mikroinsulto vos nedavarė Aišku,nesakau,kad nežinojau,sakė,bet kažkaip kažkada 😁.pasidarysiu superinę pamoką,parinksiu klasę ir pan.be tai pamatė mane tokią kokia aš esu. Be jokių kaukių.
Žinoma.gimnazijose visur vienoda progrmama.o dar yra daug kitokių dalykų. Ekonomika,darbų sauga,filosofija,profesinė etika,estetika.o kur dar specifiniai tos mokyklos dalykai.visko visiems pagal pageidavimus. Arba neteisingai supratau klausimą. Ps.aš čia ne apie savo mokyklą. Plačiąja prasme.
A ,tai cia civilinis ,arba ruskiu laikais vadinamas karinis.
Jojo. Labai maloniai nustebau, kad yra toks dalykas
Gražulio bajerį matėt? ))
Per kultūros komiteto posėdį šalia jo pasirodė ekrane kažkoks pusnuogis vyras
Jo, zvengia visas fb. Bet tai realiai gi gali būt koks sūnus ar žentas padeda žmogui susigaudyti kompe
Ryte pusnuogis Seimo viešbutyje???
Vyras sakė per radiją girdėjo,kad britai kitą savaitę skiepytis pradės.negi tai gali būt tas ilgai lauktas reikalas.
Amadėja*, 02 Gru 2020 - 19:48, parašė: Ryte pusnuogis Seimo viešbutyje???Seimo viešbutis yra butas. Gal koks giminaitis nakvojo. Jis gi parašė,kad Palangoj įrodė,kad ne gėjus.😀
Vyras sakė per radiją girdėjo,kad britai kitą savaitę skiepytis pradės.negi tai gali būt tas ilgai lauktas reikalas.Na, dar truks... Teks kelis mėn.kažkaip išgyvent.