Nežinau,dar toli.sugalvosim ką nors.balta mišrainė tai bus,pas mus galima be dešros.silkė kokia nors.turbūt iš tos skardinės ,jinai natūrali.sušių užsakysiu .šližikus pirksiu.aguonpienį darysiu,nes pati mėgstu.nu va jau kaip ir gerai.gal dar kokią lašišą iškepsim.nu va,pilnas stalas.dar trims dienom užteks.
Aš gal antį kepsiu su apelsinų sultim
Pas mus kažkaip šeimoj kalėdoms niekas nekepdavo jokių vištų, ančių ar pan. Būdavo mišrainė balta, visokių mėsų kalnas, dar visos silkės iš vakaro likę 🙈 liežuvis, šaltiena. Žodžiu visi šalti patiekalai.
Nors aš vis gundausi kokią antį kept, bet bijau, kad nieko gero nesigaus 😁
Nežinau,dar toli.sugalvosim ką nors.balta mišrainė tai bus,pas mus galima be dešros.silkė kokia nors.turbūt iš tos skardinės ,jinai natūrali.sušių užsakysiu .šližikus pirksiu.aguonpienį darysiu,nes pati mėgstu.nu va jau kaip ir gerai.gal dar kokią lašišą iškepsim.nu va.puknas stalas.dar trims dienom užteks.man tai ta rausva silkė iš lidl lb.patiko. tik ten filė
Man kažkaip norisi tos iš skardinės,tokia senoviška silkė.😁
Ir gal gerai,kad tų pyragiukų nebus,nes jų be saiko galiu suėst,nieko gero šiaip😁
LavinaX, 20 Gru 2020 - 14:17, parašė: Pas mus kažkaip šeimoj kalėdoms niekas nekepdavo jokių vištų, ančių ar pan. Būdavo mišrainė balta, visokių mėsų kalnas, dar visos silkės iš vakaro likę 🙈 liežuvis, šaltiena. Žodžiu visi šalti patiekalai. Nors aš vis gundausi kokią antį kept, bet bijau, kad nieko gero nesigaus 😁Ir pas mano mamą taip,bet gal mes išsikepsim ką nors.
Ir pas mano mamą taip,bet gal mes išsikepsim ką nors.
Man ir patinka kažką iškept
Pas mus kažkaip šeimoj kalėdoms niekas nekepdavo jokių vištų, ančių ar pan. Būdavo mišrainė balta, visokių mėsų kalnas, dar visos silkės iš vakaro likę 🙈 liežuvis, šaltiena. Žodžiu visi šalti patiekalai.
Nors aš vis gundausi kokią antį kept, bet bijau, kad nieko gero nesigaus 😁
Pas mus atvirksciai, kucioms tik salti. Cia, Zemaitijoj, ismokau bulviu issivirt prie tu saltu.
O Kaledoms tai visada kazkas kepto.
As irgi du anciukus turesiu, tai gal irgi reik bandyt tose sultyse kept.
Nežinau,dar toli.sugalvosim ką nors.balta mišrainė tai bus,pas mus galima be dešros.silkė kokia nors.turbūt iš tos skardinės ,jinai natūrali.sušių užsakysiu .šližikus pirksiu.aguonpienį darysiu,nes pati mėgstu.nu va jau kaip ir gerai.gal dar kokią lašišą iškepsim.nu va,pilnas stalas.dar trims dienom užteks.
Is kur sušius uzsakinesi?
Bet jauc reiks vaziuot.pasiimt jei 24 d....
As gal zasi kepsiu Kaledoms.Torta uzsisakiau
Man kažkaip norisi tos iš skardinės,tokia senoviška silkė.😁
Ir gal gerai,kad tų pyragiukų nebus,nes jų be saiko galiu suėst,nieko gero šiaip😁
Kas čia per silkė skardinėj? Aš tik šprotus skardinėj žinau 😁
Atidu, 20 Gru 2020 - 14:35, parašė: Is kur sušius uzsakinesi? Bet jauc reiks vaziuot.pasiimt jei 24 d.... As gal zasi kepsiu Kaledoms.Torta uzsisakiauNežinau,dar tik sugalvojau,kad taip darysiu.😁 Gali ir nepavykt😥
Is kur sušius uzsakinesi?
Bet jauc reiks vaziuot.pasiimt jei 24 d....
As gal zasi kepsiu Kaledoms.Torta uzsisakiau
Ne manęs klausei, labai skanūs niam niam sushi, iš Vilniaus jie, pas mus kartais penktadieniais atveža. Tik užsakyt reikia iš anksto