Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aguonu pienas nevisada gaunasi skanus,kaip jus darote,gal yra kokiu receptu,kad butu tobulas :hmm:

Reik gero medaus. Aš užverdu vsndenį, dedu maltas aguonas arba virtas blenderintas, tada  pravėsinu ir dedu medaus. Bet turi būt koks pavasarinis, kad nebūtų stipresnio skonio. 

Atsakyti

Buvo nuo pat pradzios. Fotoparatai pavogti, telefonai sudauzyti. Tiesiog is pradzios viskuo tikejom ir nesigilinom. 

Atsakyti

Cukrų su mama dedam

Atsakyti

Buvo nuo pat pradzios. Fotoparatai pavogti, telefonai sudauzyti. Tiesiog is pradzios viskuo tikejom ir nesigilinom. 

Na man seniau tai nekliuvo tiek

Atsakyti

O kodel cia dabar reikia aiskintis ir itikinet kazkokias curwas kazkuo? Koks man skirtumas tiki kas manim ar ne.

nieko sena curva ir nedomina..nesusireiksmink :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 20 gruodžio 2020 - 17:52

Čia pastarųjų poros metų problema kažkokia tai. Tikrai su madam kalbomis keisti dalykai vyksta, ir neįtikėtini sutapimai, kaip intermora minėjo

Jau ir tu pavargai uztarineti, kad gaaaal gaaaal... nu gaaaal :D​ 

Atsakyti

Perdaug tų gal. Aš jau irgi passss

Atsakyti

Nuo aguonpienio gerai miegasi.aš naktį prabundu nuo persisėdimo,tada sriubtelnu ir vėl miegu.😁

Atsakyti

Taip ir neužsakiau Barboros, vietų neliko...

Atsakyti

Man jis tikresnis su medum. Bent dalį medaus visada dedu.

Atsakyti

Taip ir neužsakiau Barboros, vietų neliko...

Pas mus pilna vietu. 

Atsakyti

Amadėja*, 20 Gru 2020 - 17:58, parašė: Taip ir neužsakiau Barboros, vietų neliko...
Vakae lidle buvau(pirkau ir kruasanų),tai dabar trečiadienį važiuosi anksti ryte.nes kitaip kūčios neįvyks.😁
Atsakyti