Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Įdomu kaip su skiepais ir tuo štamu, t.y. kiek jis skiriasi. 

Atsakyti

pas mus ir kisielius, ir aguonpienis buna.

Nenumirs niekas ir be aguonpienio.

Atsakyti

Nenumirs niekas ir be aguonpienio.

Bet jis itin paprastai daros su maltom aguonom.

Atsakyti

slykstus skonis...

Atsakyti
Aguonpienis ir dar su burnocio seklom galima ,yra tas daiktas kur neleidzia maisto medziagoms absorbuotis, na toks antimaistas , maistine antimaterija. Cia svoriui mest .
Atsakyti

Išvis, matau, kad viskas bus kitaip per šitas šventes. Situacija tokia ir viskas, reikia susitaikyt.

Dar klausimas, ką daryti su anyta? per Velykas nebuvo, paskui išvis nei karto nebuvo pas mus. Su ja bendrauja tik mb, užneša produktus ir pan. Dabar nežinom ką daryt, ji lyg nori, dėl to kaip ir izoliuojasi, kad neužneštų mums ko, nes bendrausim kelias valandas.  O aš bijau, pas ją ten kitas "socialinis burbulas". O jei mes kokie besimptomiai? Ai, baigiu išdurnėt.

Atsakyti

Bet jis itin paprastai daros su maltom aguonom.

Aš jo niekada nevalgydavau, nuo vaikystės vengdavau.

Atsakyti

Išvis, matau, kad viskas bus kitaip per šitas šventes. Situacija tokia ir viskas, reikia susitaikyt.

Dar klausimas, ką daryti su anyta? per Velykas nebuvo, paskui išvis nei karto nebuvo pas mus. Su ja bendrauja tik mb, užneša produktus ir pan. Dabar nežinom ką daryt, ji lyg nori, dėl to kaip ir izoliuojasi, kad neužneštų mums ko, nes bendrausim kelias valandas.  O aš bijau, pas ją ten kitas "socialinis burbulas". O jei mes kokie besimptomiai? Ai, baigiu išdurnėt.

Sakyčiau su kaukėm kai nevalgot, pavėdint patalpas, išlaikyt atstumą... Nes reik išlaikyt gal balansą, kad nenudurnėt, ypač žmonėms, kurie vieni gyvena.

Atsakyti

Mes būsim vieni. Tikiuosi mb į darbus neiškvies, nes tada būsiu tik su vaiku ir šuniu. Na bet bus kaip bus. 

Blogiausia, kad situacija gali tik blogėti, dėl ko pratęs visus tuos judėjimo ribojimus. 

Atsakyti

Aš jo niekada nevalgydavau, nuo vaikystės vengdavau.

Tada tikrai nereik :)

Atsakyti

Mes tai 100proc.trise būsim. 

Atsakyti

Mes tai 4-iese arba 5-iese, tikiuosi.

Atsakyti