Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Sex metu, bet biškį kitoks daiktas turi būt. Toks kaip 1 kamuoliukas su uodegėle. Paieškosiu....

Ir kur ji įkišti?

Atsakyti

https://mobile.pigu....lls?id=26330455

Kažkas tokio

Atsakyti

Turi pats kuo vibruot, tegul vibruoja :D​ 

viesoj vietoj su savo nepavibruos :D O isivaizduok sedi pas uosviene per seimos pietus..vyras tik brrrr brrrr :D

Atsakyti

Kažką tokio turim, tik 1. Nu tai... geras daiktas 😊

Atsakyti

Kažką tokio turim, tik 1. Nu tai... geras daiktas 😊

Papasakok plačiau 

Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2020 12 28, 18:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72759166" data-time="1609171361"><div><p>Turi pats kuo vibruot, tegul vibruoja biggrin.gif​ </p></div></blockquote><p>viesoj vietoj su savo nepavibruos biggrin.gif O isivaizduok sedi pas uosviene per seimos pietus..vyras tik brrrr brrrr biggrin.gif</p>

O tai prie ko čia uošvinė, sėdi pas sūnų arba pas anūką, o tau vyras bryyym bbryym, man tai geriau bryymbina intymioj aplinkoj, kai abu norim wub.gif
Atsakyti

viesoj vietoj su savo nepavibruos :D O isivaizduok sedi pas uosviene per seimos pietus..vyras tik brrrr brrrr :D

Jo jis brr brr,  o aš jam netyčia samčiu kakton. :D

Atsakyti

Papasakok plačiau 

Labai maloniai pastiprina pojūčius abiems naudojant sex metu.

Aš galiu papasakot kaip atsirado šitas daiktas.

Mb kartais būdavo žiūri webam. Tai ten masiškai mergos su tom uodegėlėm rožnėm, tai suveikė smalsumas rast kas tai :)

Nors tas vibravimas to kiniško ne kažką, bet pats savaime ok. Kartais

Atsakyti

Ejau ir as to strapono guglint. Net pigu. lt yra :D​. Neprireike dar... 

Ir aš googlinsiu.

Tik pasivysiu jus. Skrolinu. 

O Intemora parašė, ką įsigijo su vyru?Supratau, kad kažką geriau už straponą 😄

Atsakyti

Beje, per LNK žinias sakė, kad per sausį, bus paskiepyti tik priešakinėse linijose dirbantys. Sveikatos viceministrė sakė taip.

Atsakyti

Taip kad Gailei tikrai laukti ne taip jau ilgai, kelis gal mėnesius, gal tris. Tai vis tiek nerealiai jau greitai. Ne taip kaip mums. Gal tik kitoms kalėdoms paskiepyti ir būsim...

Atsakyti

Taip kad Gailei tikrai laukti ne taip jau ilgai, kelis gal mėnesius, gal tris. Tai vis tiek nerealiai jau greitai. Ne taip kaip mums. Gal tik kitoms kalėdoms paskiepyti ir būsim...

Jūs greičiau.

Atsakyti