Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kaio tu siandien, Piene, jautiesi? 

Atsakyti

Kaio tu siandien, Piene, jautiesi? 

Jau dvylikta diena. Temperatūra, silpnumas nuo pat ryto. Bet galvą va mažiau skauda - tai jau turiu jėgų rašinėti  :) 

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2020 12 30, 11:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72760079" data-time="1609316789"><div><p>Neturiu tikslo nieko niekuo įtikinėt. Žino tas žmogus puikiai visus galimus šalutinius, tiesiog konstatavo faktą, kad viskas taip ir yra ir vargu ar 1 iš 10 (čia aš jau nuo savęs pridėjau, įvertinus info)</p></div></blockquote><p>Tai čia gi nieko tokio, ar tragedina tam žmogui?</p><p></p><p>Mano kūdikiui kojytė po skiepo kaip plyta buvo. Verkė, nerami buvo... ir tempa aukšta. Nu būna taip. Arba supūliavo kitai rankoj ta vieta dūrio taip nelabai faina buvo. Nu bet niekad skiepų nepeikiau, pati nesigąsdinau, kitų negąsdinau. Taip, būna. Ne vandenėlis.</p>

Tam žmogui gal ir ne. Čia aš sureagavau, nes naiviai tikėjau, kad gaaaal kažkam kažkas biškį bus, kaip kad labai retai būna kokių nors vaistų šalutinis (nors prirašyta belekiek daug visko), bet pasirodo, kad neretai ir nemažai.
Atsakyti

Nu tu ir trizniotoja, Rialina :D​ Pamanyk, i skiepa sureagavo, ar cia kokia naujiena? Keista butu, jei niekam nesureaguotu, tai jau tada imciau tais skiepais nebetiket. 

Atsakyti

Tu kaip mano anyta - paskaito vaistu anotacija ir atsisako juos gerti, nes matai vienam is 10000 gali buti traukuliai, pykinimas, vemimas  ar  kitas koks baisus reiskinys.  :D

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 12 30, 11:59)
<p>Nu tu ir trizniotoja, Rialina biggrin.gif​ Pamanyk, i skiepa sureagavo, ar cia kokia naujiena? Keista butu, jei niekam nesureaguotu, tai jau tada imciau tais skiepais nebetiket. </p>

Kaip jums patogiau, madam
Pasakysiu daugiau: aš šiaip prie antivakserių save prisirčiau ir farmacijos biznio nerėmėjų, jei ką

ir taip savaite - negeriu jokių vaistų, bet ne dėl to, kad parašyta kažkas anotacijose. Nors kartais pasidomiu, kas parašyta, šiaip, dėl smalsumo.

Patikslinsiu - paskutinius kokius 2-3 metus negėriau jokių. O šiaip kokio paracetamolio nebent kartais, kai tikrai aukšta temperatūra. Ai, antibus dėl danties prieš kokius irgi 3 metus. Nu tai maždaug tiek patikslinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rialina: 30 gruodžio 2020 - 12:06

sakei, kad ne pries skiepus, dabar  jau antivaksere tapai. :4u:  

Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2020 12 30, 12:06)
<p>sakei, kad ne pries skiepus, dabar  jau antivaksere tapai. 4u.gif  
</p>

Su savo abejonėmis priskirčiau save prie antivakserių. Aišku, kaip pamatau tikruosius, savo antivakseryste kiek suabejoju.
Atsakyti

Ir as negeriu siaip sau uzsimanius vaistu, juo labiau antibiotiku, tik gydytojo paskirtus vaistus.  Irgi patikslinimui. :)  Ir anotacijas naujo vaisto skaitau, reikia zinoti, kas bus jei bus. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 30 gruodžio 2020 - 12:14

Jau dvylikta diena. Temperatūra, silpnumas nuo pat ryto. Bet galvą va mažiau skauda - tai jau turiu jėgų rašinėti  :)

Tai jau gal pradės gėrėt.  Ir gal ne covidas.

Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2020 12 30, 12:10)
<p>Ir as negeriu siaip sau uzsimanius vaistu, juo labiau antibiotiku, tik gydytojo paskirtus vaistus.  Irgi patikslinimui. smile.gif  Ir anotacijas naujo vaisto skaitau, reikia zinoti, kas bus jei bus. biggrin.gif</p>

O aš geriu ir be gydytojo. Kai per šventes pradėjo "kelt" dantį, graibiausi antibų, jei būtų nepraėję - būčiau gėrus. Ir kai jau kažkokius geriu, tai anotacijų neskaitau. Koks skirtumas, kas jose. Nes gerčiau bet kokiu atveju, nes kai geriu, tai tikrai reikia.

QUOTE(Pinotija @ 2020 12 30, 12:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pienė_" data-cid="72760139" data-time="1609321976"><div><p>Jau dvylikta diena. Temperatūra, silpnumas nuo pat ryto. Bet galvą va mažiau skauda - tai jau turiu jėgų rašinėti  smile.gif</p></div></blockquote><p>Tai jau gal pradės gėrėt.  Ir gal ne covidas.</p>

statyčiau už covidą
Atsakyti

Ir as negeriu siaip sau uzsimanius vaistu, juo labiau antibiotiku, tik gydytojo paskirtus vaistus.  Irgi patikslinimui. :)  Ir anotacijas naujo vaisto skaitau, reikia zinoti, kas bus jei bus. :D

Labai stengiuosi pati savęs negydyt, bet dažnai nesigauna. Pvz, susuka radikulitas vadinamas, tai ką daryt, iki gydytojos ilgas kelias. Tai trumpiausias būdas - įkalt tabletę nuo skausmo arba injekciją.

antibiotikų iki užpernai nebuvau vartojus išvis apie 10 metų.

Anotacijų neskaitau iš principo, nes kai paskaitau, tai ir laukiu to, kas parašyta..

Atsakyti