*** Sėlija, 30 Gru 2020 - 14:46, parašė: Gal visus istryne?Delfis? Niekad taip nemačiau,vistiek būna kažkas.
Gal visus istryne?
Ne, būna, kad neleidžia komentuot, todėl ir nėra. Ar čia koks straisnio herojaus reikalavimas, nežinau, bet mačiau ne vieną. Pvz, Genutės ir miljonieriaus iš Anglijos.
Nusitempiau MB į dušą greitukui
marco'polo, 30 Gru 2020 - 14:52, parašė: Nusitempiau MB į dušą greitukuiIr visos apakusios tyli😁😁😁
Sugeriau tuos nuo cholesterino. Ir nebepirkau. Mano seimiste tai skeptiskai i juos paziurejo.
Nu marcopolo tai pavare
Nu marcopolo tai pavare
O ką, gi ne sovietmetis, seksas egzistuoja jau nuo ryto planavau, kaip pričiupti
O ką, gi ne sovietmetis, seksas egzistuoja
jau nuo ryto planavau, kaip pričiupti
Pasidave, zaltys, nebuvo kur detis
Pasidave, zaltys, nebuvo kur detis
O laimingas paskui ...vadinasi, reikia to spontaniško sekso, ne tik vakare į lovą sugulus.
Merginos, kaip dažnai mylitės su savo antromis pusėmis?
Ir visos apakusios tyli😁😁😁
Aš tai tik dabar grįžau iš pasivaikščiojimo, na, truputį apakau, bet ne dėl posto turinio. Tiesiog pagalvojau, kad trolis, net pasitikrinau, ar čia ta pati santūrioji marcopolo.
Nu gerai, endorfinų gavo .
ar aš neaiškiai rašiau - ne iš vieno žmogaus. Nebent buvo reikalas tam žmogui apie kitus meluot. Taigi daug ten jų skiepijo, ne jį vieną.
Ai, nu ką norit, tą galvokit. Baigiu tą aiškinimąsi.
O aš per TV mačiau daug patenkintų ir laimingų, kad vakcinavosi ir aprašė, kad buvo nepatenkintų, kas negavo.
Kas ką nori, tas tą mato.
ar čia ta pati santūrioji marcopolo.
aš visai ne santūri...bet tos kaponės temoje manęs visai netraukia, tai dažniausiai ir patyliu
Sugeriau tuos nuo cholesterino. Ir nebepirkau. Mano seimiste tai skeptiskai i juos paziurejo.
Kas skeptiškai žiūri į šiuos papildus, paskui turi užniaužt savo skepsį, kai reikalingi statinai. O ten tai chemija tikrų tikriausia.
Aš tai sugėriau metus, dariau nedidelę pertrauką ir dabar vėl geriu. Chol. sumažėjęs, na tai įdomu nuo ko? Patarė ir šeimistė, ir viena forumietė, netgi dozes išdėstė kartu su omegom.
Ai, kaip kam sekasi gyventi, taip ir gyvena, gal ir kada aš tapsiu px - iste, mažiau pinigų išleisiu.