Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O žiūrint filmą ,tai taip užliūliuoja.bet kažkaip nepavyko.nes tas garsas,tai tyliau;tai netikėtai kažkoks triukšmas tam filme.tai iš vis kaip daužta.

Aš bežiūrėdama taip du kartus užmigau, praleidau, reikės žiūrėt išnaujo..

Bet man dar šiandien ir padirbėti pavyko kažkiek.

Atsakyti

Linkiu 2021-aisiais, kad CORONA vėl būtų tik alus. Kad sutikus žmogų eitumėm žingsnį į priekį, o ne atgal. Kad teigiami testo rezultatai būtų tik pas vaikus mokykloje. Kad izoliuoti būtų tik elektros laidai. Kad žmonės su kaukėmis būtų tik per užgavėnes...  🎄🎄🎄🎄

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 01 sausio 2021 - 21:33
Pradėjau skaityti žymiąją "Vienuolis, kuris pardavė Ferrari". Nu ką aš žinau. 35 psl. ir vis dar vargstu. Na, dar kokius 20 psl. pavargsiu, jei ir toliau taip - mesiu.
Atsakyti

Pradėjau skaityti žymiąją "Vienuolis, kuris pardavė Ferrari". Nu ką aš žinau. 35 psl. ir vis dar vargstu. Na, dar kokius 20 psl. pavargsiu, jei ir toliau taip - mesiu.

As nesu buvus suzaveta nei viena tokia populiaria literatura. 

Atsakyti

Tai ir mesk.

Skaičiau. Bet manęs kažkaip neužmotyvavo.

Man ir taip gerai. O Ferario ir taip neturiu.   :D 

Atsakyti

As nesu buvus suzaveta nei viena tokia populiaria literatura. 

Ir aš. Bet anksčiau kažkaip griebdavau, kol supratau, kad ne man.

O dar pusę knygos reikia skaityt apie tai dėl ko ji parašyta, ir kaip mes pasikeisime ją perskaitę, tai to ir gana. :) 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2021 01 01, 22:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72761037" data-time="1609534357"><div><p>Pradėjau skaityti žymiąją "Vienuolis, kuris pardavė Ferrari". Nu ką aš žinau. 35 psl. ir vis dar vargstu. Na, dar kokius 20 psl. pavargsiu, jei ir toliau taip - mesiu.</p></div></blockquote><p>As nesu buvus suzaveta nei viena tokia populiaria literatura. </p>

Ai, tiesiog jaučiu norą susipažinti, turėti savo nuomonę. Žinau, kad kitas bandymas bus "Dievas visada keliauja incognito"
Ir dar vis noras ateina vėl paskaityti "Doriano Grėjaus portretą". Labai ankstyvoj jaunystėj man labai įspūdį padarė, įdomu, kaip bus dabar.
Atsakyti

Feraris geriau kieme gyvam pavidale, nei toje knygoje. Pradėjau ir mečiau, laiko gaila. Visiškai ne mano formatas ir turinys. Paėmiau R.Abbot "Šunkelis".

Atsakyti

As nedamiegojus, tai jauciuosi nukvakus. Niekur neisiu. 

Ryt turiu daug darbo, reiks prie kompo daug sedet, tai siandien ilsiuosi. 

Cia man siaip idomu...todel kad nuotoliu issidelioji darbus taip...ar kad spet...

Agirdziat, turit III pensiju pakopa? 

Neturiu. As skaiciavausi, kad su tiek vaiku man visos papildomos pernelyg brangu...

Atsakyti

Cia man siaip idomu...todel kad nuotoliu issidelioji darbus taip...ar kad spet...

Tiesiog turiu tokio darbo, kuri seniai turejau padaryt ir vis atideliojau. Tai nusprendziau paaukot sita diena. 

Atsakyti

Aš irgi dažniausiai aukoju dieną,kad susideliot,parašyt,atskaityt.nu po to iš tų resursų savaitę gyveni,po to vėl priskaupia.😁

Atsakyti

Aš tai vakar kažkaip netyčia pusę darbų nuveikiau. Pradėjau sklaidyt popierius, nuo to, ką reikia padaryt, paskui įsitraukiau ir nei nepajutau, kaip praėjo trys valandos darbo.

O šiandien noriu viską pabaigt, bet tam reikia skenerio, kuris tik darbe. Tai kankinuosi dvejonėse. Bet kaip būtų gerai, nes laukia bjauri sausio pirma pusė, pradedant nuo pirmadienio.

Atsakyti