Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Šnd aš į sodo trobą važiuot norėjau, ale dokumentų neradau, tiksliau, patingėjau ieškot. Tai nuvažiavus būč tik iki miesto ribos.

Dirbu prie kompo, užsidirbau profesinę ligą, operacija laukia. Čia taip greituoju būdu papasakojau :D​ 

Atsakyti

Amadeja, sveikinimai smile.gifPavarde su e bus ar iene?

ė

Atsakyti

Dabar sėdim su rankšluosčisis, relax :)

Atsakyti

Padariau penktadali darbo. Neturiu sveikatos daugiau. Ryt tikiuosi dar prisest. 

Atsakyti

Šnd aš į sodo trobą važiuot norėjau, ale dokumentų neradau, tiksliau, patingėjau ieškot. Tai nuvažiavus būč tik iki miesto ribos.

Dirbu prie kompo, užsidirbau profesinę ligą, operacija laukia. Čia taip greituoju būdu papasakojau :D​ 

Riesas? 

Atsakyti

Riesas? 

Alkūnė. Teks operuotis, ranka neteko kokia 70% darbingumo. Užspaustas alkūninis nervas.

Atsakyti

Nu blogai. Man tai riesas paskausta daznai. 

Atsakyti

Nu blogai. Man tai riesas paskausta daznai. 

Taip, blogai, tik tiek, kad aš iš karto visur pakliuvau - pas šeimos ir pas chirurgą. Kitą savaitę siųs pas neurochirurgus. O tu saugok savo rankas, aš nemokėjau.

Atsakyti

Na kokią įdomią dramą vakarui gal pasiūlysit? Ką nors iš naujesnių, norisi nematyto gero filmo. 

Atsakyti

Na kokią įdomią dramą vakarui gal pasiūlysit? Ką nors iš naujesnių, norisi nematyto gero filmo. 

Trys metrai virš dangaus. 2 dalys. Be proto geras garso takelis, aktoriai ir filmavimas. Čia ne drama, romantika ir, beje, graudi.

Atsakyti

Mano kvietkai atsigauna :wub:

Atsakyti

Selija,žinias žiūriu.Ką ,rūkyt nebegalėsi balkone?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 02 sausio 2021 - 18:48