Šitas.
Aš tai vakar "damušiau" tą ispanų viešbutį. Ir be jokio filmai.in.
Man labai patiko, vienas iš įsimintiniausių serialų man per nežinau kiek metų.
Visus sezonus? As 3 po biski bruzinu per filmai.in.
Man jis irgi maloniai ziurisi kazkaip.
Matai intemora ,selijai agurku auginimas yra malonumas. Jos agurku nepagasdinsi. Galva visgi.
Šeštadieni gausiu 6 agurku daigus, ant miegamojo lango auginsiu, nes balkonas bus uzimtas renovatoriu. Siemet nesejau seklu.
Visus sezonus? As 3 po biski bruzinu per filmai.in.
Man jis irgi maloniai ziurisi kazkaip.
Viską pažiūrėjau. Be subtitrų, rusų kalba, bet prof. įgarsinimas. Serijos daug ilgesnės. Galiu duoti nuorodą, nepalyginamai su filmai in.
O kaip gali buti ilgesnes serijos to paties filmo???
aha, duok nuoroda, aciu.
*** Sėlija, 16 Bal 2020 - 15:32, parašė: Šeštadieni gausiu 6 agurku daigus, ant miegamojo lango auginsiu, nes balkonas bus uzimtas renovatoriu. Siemet nesejau seklu. [url="https://zaliastotele.lt/seklos/darzoviu-seklos/agurkai/paprastieji-trumpavaisiai-agurkai-pasalimo-h"]https://zaliastotele.lt/seklos/darzoviu-seklos/agurkai/paprastieji-trumpavaisiai-agurkai-pasalimo-h[/url]Nu ir niekas tau negresia.nors pasaulio pabaiga.😁
Nu ir niekas tau negresia.nors pasaulio pabaiga.😁
nu, agurkai taigi ir maistas ir vanduo viename
O kaip gali buti ilgesnes serijos to paties filmo???
aha, duok nuoroda, aciu.
Man filmai in kažkaip jos per trumpos ir sezonai neatitinka.
Man filmai in kažkaip jos per trumpos ir sezonai neatitinka.
Nu geras, kažkaip sunku patikėt, kad taip gali būti... tai negi jie tas serijas kažkaip sutrumpina?
įdomu įdomu
Nu geras, kažkaip sunku patikėt, kad taip gali būti... tai negi jie tas serijas kažkaip sutrumpina?
įdomu įdomu
Pvz.rodė tokį turkų serialą per tv1 vėlai, rodos "gyvenimo daina" vadinosi, tai rodė 2 serijas iš eilės, kai tuo tarpu tikras turkiškas trunka gal 2 val. viena serija. Nesutrumpina serijų, parduoda televizijoms skeltas per pusę. filmai.in rodo trumpus variantus, skirtus žiūrėti per tv, o ne internetines versijas.
Pvz.rodė tokį turkų serialą per tv1 vėlai, rodos "gyvenimo daina" vadinosi, tai rodė 2 serijas iš eilės, kai tuo tarpu tikras turkiškas trunka gal 2 val. viena serija. Nesutrumpina serijų, parduoda televizijoms skeltas per pusę. filmai.in rodo trumpus variantus, skirtus žiūrėti per tv, o ne internetines versijas.
Tai tiesiog viena ilga serija padalinama į dvi? Jei taip, tai nematau jokio skirtumo. Galvojau filmai.in gal kažko išvis neparodo
Tai tiesiog viena ilga serija padalinama į dvi? Jei taip, tai nematau jokio skirtumo. Galvojau filmai.in gal kažko išvis neparodo
Viską parodo. Tik neatitinka serijų ir sezonų skaičius. Nes, kai filmas sukuriamas ir parduodamas kitoms šalims, gali būti jo visokių versijų. Turinys lieka tas pats.