Aš tai rytais žalią arbatą. O kavą jau vėliau, darbe.
Aš vakare fėlai prisivalgau vis tai iki 12 nesinori...
Bet kavos geriau tada negert
O kodėl tu nepusryčiauji?
Gal vėlai vakarieniauji?
kažkada aš taip pat nevalgydavau, gerdavau tik kavą, bet paskui blogai buvo skrandžiui.
Paskui pertvarkiau grafiką, tai kažkaip susitvarkė. Žodžiu, man gyd. sakė, kad niekad nepilčiau kavos į tuščią skrandį. O be kavos aš ryte neatsibundu, todėl turiu kažką ir užvalgyti.
nenoriu, nelenda. Geriu stikline vandens, tada kavos.
nenoriu, nelenda. Geriu stikline vandens, tada kavos.
O kada vakare paskutinį kartą užkandžiauji?
O kada vakare paskutinį kartą užkandžiauji?
neuzkandziauju. Apie 20 vakariene.
jei apie 20 val, tai nevalgymas yra apie 11 val.?
pas mane maždaug 14 val.
Tiesiog aš čia bandau kai ką sau išsiaiškinti. 16 val. nevalgymo niekaip neištempiu.
Bet vienu metu taip netyčia išėjo ir pastebėjau, kad svoris truputį krito. Vadinasi, yra tiesos dėl to protarpinio badavimo, tik niekaip netelpa į dienotvarkę.
Neprisigalvokit čia pačios tik tų valgymo scenarijų, juk 99% neraukiat nieko.
Dariausi išsamų kraujo tyrimą, t.p. ir diabeto nustatymui, gavau atsakymus lb gerus pagal mano amžių.
Ojėj, bet gi tu ir pietų normalių nevalgai, jei gerai pamenu 🤔 tai kaip datrauki iki tos 20 val?
</p><p>Paskui pertvarkiau grafiką, tai kažkaip susitvarkė. Žodžiu, man gyd. sakė, kad niekad nepilčiau kavos į tuščią skrandį. O be kavos aš ryte neatsibundu, todėl turiu kažką ir užvalgyti.</p>
n metų geriu ant tuščio skrandžio kavą. Ir gersiu turbūt toliau. Valgau po kokių bent 3 val. ir nedaug. Ir visai nesvarbu, kelintą vakare pavalgau. Kad ir 18 val. Tik išlipus iš lovos nenoriu, negaliu valgyt.
Neprisigalvokit čia pačios tik tų valgymo scenarijų, juk 99% neraukiat nieko.
Dariausi išsamų kraujo tyrimą, t.p. ir diabeto nustatymui, gavau atsakymus lb gerus pagal mano amžių.
O tu rauki? Prakalbai kaip altos klonas.
n metų geriu ant tuščio skrandžio kavą. Ir gersiu turbūt toliau. Valgau po kokių bent 3 val. ir nedaug. Ir visai nesvarbu, kelintą vakare pavalgau. Kad ir 18 val. Tik išlipus iš lovos nenoriu, negaliu valgyt.
Rialina, na ne visų skrandžiai iš metalo sukloti
O tos, katros bišk silpnesniais, tai te išgeria vandens stiklą prieš kavą. Aš iš tų.