Pas mane vienoj trioboj vonioje plytelė atšokus. Žada prilipdyt.... kokius du metus. Na, aš suprantu, kad klijų plytelėms nepardavinėja po 100 g, ale vistiek. Aisiu kramtuške prilipint, bet ir tos neturiu. O šiaip, rimtesni reikalai visi sutvarkyti, plytelė, matai, mizeris, dėmesio nevertas
Tai ir privalot tvarkyt.Būtent. Aš tai nuomininkams tokiu atveju pasakau, kad išsikviestų meistrą, pasakytų kiek mokėjo, o aš iš nuomos išskaičiuosiu. Bet tas nuomininkas nagingas - tai būna pats pasitvarko ir nemeluoja, kad kvietė meistrą. Tada tik už medžiagas sumoku, nes už darbą net ir neima.
Tai kas tiems Šinkunienei su Pavilioniu nutiko?
Niekas neatskleidžia. Kažkur girdėjau versiją, kad apsinuodijo smalkėmis, bet nesąmonė, nes būtų kartu mirę, o čia dienos skirtumas.
Kriauklę naują vonion nupirko.nu ir guli jinai vidury koridoriaus trečią mėn.nes vis negali apsispręst ar pačiam pavyks ar reik santechniko.😁😁😁
Niekas neatskleidžia. Kažkur girdėjau versiją, kad apsinuodijo smalkėmis, bet nesąmonė, nes būtų kartu mirę, o čia dienos skirtumas.
Vistiek isaiskes.
Kriauklę naują vonion nupirko.nu ir guli jinai vidury koridoriaus trečią mėn.nes vis negali apsispręst ar pačiam pavyks ar reik santechniko.😁😁😁
Va del tokiu numetimu suma pakeliu, man ant akiu negali voliotis
Būtent. Aš tai nuomininkams tokiu atveju pasakau, kad išsikviestų meistrą, pasakytų kiek mokėjo, o aš iš nuomos išskaičiuosiu. Bet tas nuomininkas nagingas - tai būna pats pasitvarko ir nemeluoja, kad kvietė meistrą. Tada tik už medžiagas sumoku, nes už darbą net ir neima.
Ir tu nuomuoji troba?
*** Sėlija, 16 Sau 2021 - 11:54, parašė: as tai grizinu, kol pabaigia. Bet uzknisa.Nu grizinu,tai va dabr aš todėl jus ir skaitinėju,kad jis rado kažką panašaus į židinio laikiklius ir va jau antrą valandą ieško prie jų dar kažko,o viskas išversta guli.
*** Sėlija, 16 Sau 2021 - 12:06, parašė: Va del tokiu numetimu suma pakeliu, man ant akiu negali voliotisNu zirziu karts nuo karto,dažniausiai savaitgaliais.🤦♀️
Ir tu nuomuoji troba?
Taip. Paskolinis butas. Atidirbinėja pats bankui
Na tuliko, skalbiankės gedimai aišku savininko reikalas. O rozetės - tai negi važiavot sienų štrabuoti ir papildomų rozečių įrenginėti?
Ne, ten išorinė rozetė.