Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mano bernas visai netvarkingas, koks buvo, toks ir liko.  Pas ji kurybine netvarka su menine pakraipa.  Nors kai gyveno nuomojamuose apartamenuose, ten daug vietos turejo, tai tvarkingai viskas buvo, savo vietose. Marteles deka, manau. Ji ne pedante, tiesiog moteriskai tvarkingesne.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 16 sausio 2021 - 15:23
QUOTE(Intemora @ 2021 01 16, 15:16)
<p>Įsijungiau iš naujo.ir ką jūs manot,dabar jau loral girdžiu. Kas mano ausims,duplexas.🙄  </p>

perskaičius tave ir aš vėl įsijungiau. Irgi jau girdžiu loral lotuliukas.gif
Ne, viskas, gana - stogas nuvažiuos biggrin.gif
Atsakyti

Mane da*iso tas karantinas. Noriu kažkokios draugijos. Bet ko. Nu nebegaliu..

Atsakyti

aš girdžiu "laurel"

pakasiau sniegelio, taip žandukus smagiai apkandžiojo. kamuolines tujas nupurčiau, nes kitaip ne kamuolinės bus, o blyninės :D

Atsakyti

Sūnus turi vakciną gaut 2 savaičių bėgyje. 

Atsakyti

Sūnus turi vakciną gaut 2 savaičių bėgyje. 

kokia proga?

Atsakyti

Amadėja*, 16 Sau 2021 - 15:54, parašė: Mane da*iso tas karantinas. Noriu kažkokios draugijos. Bet ko. Nu nebegaliu..
Aš jau nebežinau.jau į tą darbą kažkaip nebesinori. Nors ten viskas paprasčiau,bet biški bijau,jau atpratau ir šalta.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 01 16, 15:54)
<p>Mane da*iso tas karantinas. Noriu kažkokios draugijos. Bet ko. Nu nebegaliu..</p><p></p><p></p>

visai neda*iso. Mano intravertiškai natūrai viskas ok. Išvis viena namuose galėčiau sėdėt neribotą laiką.
Atsakyti

kokia proga?

Nežinau. Taip, kol kas, suskirstyti valstybiniai darbuotojai.

Atsakyti

visai neda*iso. Mano intravertiškai natūrai viskas ok. Išvis viena namuose galėčiau sėdėt neribotą laiką.

Pritariu Rialinai. Galiu sėdėt ir sėdėt namuose. Atradau laiko kitai veiklai.

Atsakyti

Nežinau. Taip, kol kas, suskirstyti valstybiniai darbuotojai.

aaaa, galvojau koks medikas gal

Atsakyti

nu isisjungiau ir as is naujo :D Vis dar loral girdziu...

Atsakyti