Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Taigi stokholmo sindromas🤣

O ar norėtum,kad jinai grįžtų?

Atsakyti

Taigi stokholmo sindromas🤣

O ar norėtum,kad jinai grįžtų?

ji juk buvo sausio pradžioje, rodos amadėją pasveikino. Neatsisveikino suvisam.

Nors šiaip aš apie save irgi prisiklausiau, tai turėčiiau būti priešiškai nusiteikus, bet nesu.

Atsakyti

Kažkaip kai Gailė išėjo,tai ir ji.

O tau panašu,kad Alta darytų ceremonijas ir atsisveikindinėtų🤣

Atsakyti
Žiūriu, delfyje nemokamai tuoj nebus ką skaityt. Nu ir eina jie šikt. Iš principo nemokėsiu.
Atsakyti

Aš vis dar galvoju.

Kartą jau buvau susigundžius,bet ten duomenis suvest reikėjo,kortelės nr.tai po ranka nebuvo kažkaip.

Atsakyti

pasiilgai, ane?  :D​ 
Aš exą sapnavau. Skundės, kad buto durys užrakintos 😃
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 20 sausio 2021 - 13:40

Aš exą sapnavau. Skundės, kad buto durys užrakintos 😃

Truksta, man rods, tau tu dramu ir daiktu dauzymu :D​ 

Atsakyti

Teisingai spėjau...

https://m.facebook.c...100004516331255

Atsakyti

Truksta, man rods, tau tu dramu ir daiktu dauzymu :D​ 

Tikrai ne

Atsakyti

Aš vis dar galvoju.

Kartą jau buvau susigundžius,bet ten duomenis suvest reikėjo,kortelės nr.tai po ranka nebuvo kažkaip.

Jokių duomenų nevedžiau, pasirinkau bandomą mėnesį, mokėjimas telefonu, tai, matyt, pripliusuos.

Bet šiaip tai yra ten tų straipsnių įdomesnių. Matyt tam ir daroma, kad pats delfi darosi neįdomus. Matysiu kaip bus toliau, neįsipareigojau ilgam.

Atsakyti

Tikrai liūdna dėl tos moters.

O kokia nors begėdė tuo metu mąsto, "aš čia niekuo dėta, čia jų problema, vis tiek jis jos jau nemylėjo".

Kaip kadaise Mildažytė sakė, pasiėmusi savo jau a.a. vyrą: "čia ne mano problema, čia vyro ir  buvusios žmonos. Tegu patys ir sprendžia". Kažkaip panašiai.

Atsakyti

Perskaičiau,toks klasikinis atvejis...taip viskas kaip iš vadovėlio... O aš važiuoju sušių atsivežt.užsakiau.surūgėlei šiandien 15...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 20 sausio 2021 - 14:41