Radau visus tris ![]()
Perziurejau darsyk ta durdomini klipa... tai kur cia tas Sabonio gestas? Isskyrus tu pirstu destymus nepamaciau nei vieno idomesnio gesto.

2:16 min
Eikit sau, iš pradžių niekaip nieko neradau. Kai parašėt tai šikšnosparnis dabar net rėžia akį koks ryškus. Tada netikėtai pamačiau antį. Jei pavyks pačiai dar drugelį rast, nu tai gal dar dar bus...mb kolkas nieko nemato, bet ieškos sakė 😁
Nusiunciau mamai. Sakau, ieskokit, jitaip demencija. Tai viena rado, iesko toliau
Nusiunciau mamai. Sakau, ieskokit, jitaip demencija. Tai viena rado, iesko toliau
Eik jau. nesureišmink to testo, ten pajuokavimas tik, manau pati supranti. Pagyvenusį žmogų dabar stresuoji, besarmatė. ![]()
Mb nerado nei vieno, labai ant manęs supyko, išvadino durnystėm, pasakė, aš ... (specialybė), ir nelįsk su savo abstrakcijom.
O Pienę, kaip "sodintoją" ištisų giminių ant tokių testų, ant muilo.
![]()
Šiaip tai kai dabar aš juos matau,man vistiek atrodo,kad normalu nematyti.
Labai jau ten miglotai viskas.
As i tokius viesai pasiekiamus testus ziuriu kaip i pramoga, duosiu savo vyrui, reikia zinoti, su kuo gyvenu. ![]()
Da toks yra:
sas nezinojau, kas 10 ir 15 numeris, kitus atpazinau
Oi, as cia kokiu 6 nezinau.
As i tokius viesai pasiekiamus testus ziuriu kaip i pramoga, duosiu savo vyrui, reikia zinoti, su kuo gyvenu.
Da toks yra:
sas nezinojau, kas 10 ir 15 numeris, kitus atpazinau
https://www.15min.lt...lasit/straipsni s/technologijos/atlikite-testa-ir-suzinokite-ar-jums-gresia-alzheimerio-liga-646-602101
Aš taip pat nepažinau 10 ir 15.
Čia testas ne mūsų teritorijai, nemanau, kad objektyviai išeitų, kai kaimo bobutei tiriant Alzheimerį, rodytų tokius žmones, kurių vaizdų ji gyvenime nemačius. Amerikiečių testas 100 proc.
Išvis nemanau, kad tokie testai atspindi realybę.
Pasibovijimui tai taip.
3 nežinau.raudonplaukės ,20 ir dar kažkokio.
Bet aš tiesiog jų nežinau.Kuo čia dėta demencija😀
3 nežinau.raudonplaukės ,20 ir dar kažkokio.
Bet aš tiesiog jų nežinau.Kuo čia dėta demencija😀
Tai va būtent. Ar didžiausi eruditai nesirgo demencija? Išvis neaišku kaip ji įvyksta, kažkokio baltymo smegenyse susidarymas.
Tečer, Reiganas, manau, jų protas veikė itin produktyviai, o vis dėlto Alzheimeriiu sirgo.