Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Radau visus tris :)

Atsakyti

Perziurejau darsyk ta durdomini klipa... tai kur cia tas Sabonio gestas? Isskyrus tu pirstu destymus nepamaciau nei vieno idomesnio gesto. 

arvydas-sabonis-56b357a049079.jpg

2:16 min

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 23 sausio 2021 - 15:20

Eikit sau, iš pradžių niekaip nieko neradau. Kai parašėt tai šikšnosparnis dabar net rėžia akį koks ryškus. Tada netikėtai pamačiau antį. Jei pavyks pačiai dar drugelį rast, nu tai gal dar dar bus...mb kolkas nieko nemato, bet ieškos sakė 😁

Atsakyti

Nusiunciau mamai. Sakau, ieskokit, jitaip demencija. Tai viena rado, iesko toliau :D​ 

Atsakyti

Nusiunciau mamai. Sakau, ieskokit, jitaip demencija. Tai viena rado, iesko toliau :D​ 

Eik jau. nesureišmink to testo, ten pajuokavimas tik, manau pati supranti. Pagyvenusį žmogų dabar stresuoji, besarmatė. :D

Mb nerado nei vieno, labai ant manęs supyko, išvadino durnystėm, pasakė, aš ... (specialybė), ir nelįsk su savo abstrakcijom. :D​ 

O Pienę, kaip "sodintoją" ištisų giminių ant tokių testų, ant muilo. :D  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 23 sausio 2021 - 16:06

Šiaip tai kai dabar aš juos matau,man vistiek atrodo,kad normalu nematyti.

Labai jau ten miglotai viskas.

Atsakyti

As i tokius viesai pasiekiamus  testus ziuriu kaip i pramoga,  duosiu savo vyrui, reikia zinoti, su kuo gyvenu. :D

Da toks yra: :D sas nezinojau, kas 10 ir 15 numeris, kitus atpazinau

https://www.15min.lt...liga-646-602101

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 23 sausio 2021 - 16:30

Oi, as cia kokiu 6 nezinau. 

Atsakyti

As i tokius viesai pasiekiamus  testus ziuriu kaip i pramoga,  duosiu savo vyrui, reikia zinoti, su kuo gyvenu. :D

Da toks yra: :D sas nezinojau, kas 10 ir 15 numeris, kitus atpazinau

https://www.15min.lt...lasit/straipsni s/technologijos/atlikite-testa-ir-suzinokite-ar-jums-gresia-alzheimerio-liga-646-602101

Aš taip pat nepažinau 10 ir 15.

Čia testas ne mūsų teritorijai, nemanau, kad objektyviai išeitų, kai kaimo bobutei tiriant Alzheimerį, rodytų tokius žmones, kurių vaizdų ji gyvenime nemačius. Amerikiečių testas 100 proc.

Išvis nemanau, kad tokie testai atspindi realybę.

Pasibovijimui tai taip.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 23 sausio 2021 - 16:43

3 nežinau.raudonplaukės ,20 ir dar kažkokio.

Bet aš tiesiog jų nežinau.Kuo čia dėta demencija😀

Atsakyti

3 nežinau.raudonplaukės ,20 ir dar kažkokio.

Bet aš tiesiog jų nežinau.Kuo čia dėta demencija😀

Tai va būtent. Ar didžiausi eruditai nesirgo demencija? Išvis neaišku kaip ji įvyksta, kažkokio baltymo smegenyse susidarymas.

Tečer, Reiganas, manau, jų protas veikė itin produktyviai, o vis dėlto Alzheimeriiu sirgo.

Atsakyti

Karantininis pabėgimas iš namų... 😌

Priedas  20210123_160702_copy_2124x2832.jpg   126,14KB   8 Parsiųsta kartų

Atsakyti