Screenshot_20210202_200044_com.android.chrome.jpgIsmete draugas. lt reklama, bet tai aina sau....
Kai davė, tai davė.
Aš galiu pasigirti tuo, kad maniškis labai geras rankas turi ir padaro man nugarai masažiuką. Ir p ė d o m s masažiuką su aliejum nerealiai padaro. Aš užmiegu net.
Ooo, čia geriau už visus šveitimus 😊
Aš saviškio turiu išsizyzti, o po to dar būna "auč, skauda, švelniau" ir pan. 🤭
Kol neturejom sitos sunes, man MB kas vakara nugara kasydavo, kol uzmigdavau.
Dabar neiseina, nes as sunei pilva kasau
Fėja, ar gavai skiepą?
Fėja, ar gavai skiepą?
Aha, prieš tris valandas paskiepijo.
Pfizer, vakcina Comirnaty pavadinimu.
Nu ką, pati injekcija beveik nejaučiama. Aš labai nusistebėjau, kokia neskausminga. Tai seselė sakė, kad naudoja ypač plonas adatas.
Kol kas jokių blogų pojūčių nejaučiu.
Davė vakcinos informacinį lapelį. Ir skiepų kortelę išdavė.
Po visko, pasivaikščiojom su MB po Laisvės alėją....
Aha, prieš tris valandas paskiepijo.
Pfizer, vakcina Comirnaty pavadinimu.
Nu ką, pati injekcija beveik nejaučiama. Aš labai nusistebėjau, kokia neskausminga. Tai seselė sakė, kad naudoja ypač plonas adatas.
Kol kas jokių blogų pojūčių nejaučiu.
Davė vakcinos informacinį lapelį. Ir skiepų kortelę išdavė.
Po visko, pasivaikščiojom su MB po Laisvės alėją....
Man šita vakcina pati patikimiausia atrodo. Bet jeigu ir būtų kitaip - tai turbūt niekas ir neklausė, kuria vakcina nori skiepytis?
Man šita vakcina pati patikimiausia atrodo. Bet jeigu ir būtų kitaip - tai turbūt niekas ir neklausė, kuria vakcina nori skiepytis?
Nea, pasirinkti negali.
Man idomu, kai visus vakcinuos ar iseis rinktisManau, kad kada nors galėsim rinktis. Kaip ir nuo gripo renkamės, kas skiepijasi, ar trivalentę, ar keturvalentę...
Kodel ji galetu buti patikimiausia?
Kodel ji galetu buti patikimiausia?
Na jeigu astra zeneca vakcina jau pats gamintojas nerekomenduoja skiepyti vyresnių nei 55 metų žmonių - tai kaip ji gali atrodyti tokia pat patikima, kaip ir pfizer?