Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Autoritetas, pagarba ir musimasis suderinami? :hmm:

Daznai tevas yra didesnis autoritetas uz mama. Net mergaitems. 

Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2021 02 10, 17:50)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72781138" data-time="1612969840">
<div>
<p>vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

kažin, ne per drąsūs ir aiškiaregiški pareiškimai? vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>  Autoritetas, pagarba ir musimasis suderinami? hmm.gif</p>

savitvardos, savikontrolės praradimas, isterija (ar kaip čia pavadint, kad irgi labai aiškiarege nepasirodyt) neturi nieko bendro su autoritetais ir pagarbomis.
Atsakyti

Daznai tevas yra didesnis autoritetas uz mama. Net mergaitems. 

Pas mane šeimoj tai tiksliai taip.

Dėl to mušimo, tai jeigu patėvis pasakytų, kad nedrįstų pulti mamos, gal įspūdį padarytų didesnį. Bet suprantu, padėtis kokia... pasiskųstų isterikui tėvui, ką tada?

Čia yra blogai, jei pajustų, jog jis kaip nori, taip gali elgtis.

O toks pateisinimas, kad vaikas tai nekaltas, čia mama iššaukė, čia mama per daug jį sunervino, mama jei nebūtų taip pasakius, gi jis nebūtų taip daręs.... Tai čia net nestudijavus psichologijos, jaučiasi, kad vadovėlinis pateisinimas...

Atsakyti

Pas mus tai net nežinau.

Gal vienodai.

Nors gal aš svarbesnė🙊

Taio buvo ir mano vaikustės šeimoj.

Mama yra mama.Ji padarys,sutvarkys,padės,išsiaiškins,o tėvas ten kažkur ..garažiuke😃

Atsakyti

Pas mus tai tėvas dirigentas 😄

O aš tai arbatytę ant soPkės geriu 😋

Atsakyti
Jau išgėriau. Fermentuotas gaurometis su fermentuotais miško aviečių lapais + miško aviečių uogos.
Neįtariau, kad gali būti taip skanu biggrin.gif
Atsakyti

Žiūrėkit, tuoj vakcinų nebereiks: https://www.15min.lt...das-650-1454060

Atsakyti

Ne,tai sutvarkyt sutvarkys,nes aš tingiu,tai stengiuosi,kad ir tėtis iniciatyvą rodytų.bet jis darbininkas,o aš paradui diriguoju.😃

Atsakyti

Man autoritetas buvo tevas. Mama visai ne. 

Atsakyti

Pasiėmiau kortelę.

Kaip prie naujos pavardės priprast  :D 

Atsakyti

Man autoritetas buvo tevas. Mama visai ne. 

Man nei vienas nebuvo. Vienas buvo blogas policininkas, kitas- geras. Bet abu policininkai. :D​ 

Atsakyti

Pasiėmiau kortelę.

Kaip prie naujos pavardės priprast  :D

Tu -ienė, ar -ė?

Atsakyti