Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Cia Amadeja taip vadini? smile.gif

Ne, tikrai, ne. Tik atsakas į veronikas.

Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2021 02 13, 16:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72783033" data-time="1613223142"><div><p>
Kas nustatė, kad keisti? Apskritai - kur nustatinėjama, kuris žmogus nekeistas, kuris šiek tiek keistas, kuris labai keistas? Keistumas labai subjektyvi sąvoka. Na, tau neįprasta, keista - suprantu. Kitam - visai ne.

Ir turbūt suprantu, kodėl man Amadėjos pirtys ir pan. neįdomu. Nes man nei keista, nei neįprasta, nei baisu... Gyvenimas ir tiek.
</p></div></blockquote><p>Labai subjektyvia Rialinos nuomone,   gali buti, kad  keistos  cia mes , o ne Amadeja.   biggrin.gif  Bet budamos keistos mes  galime diskutuoti ir net vertinti   Amadeja subjektyviai , ar ne?  Nenoretu Amadeja pasidalinti ispudziais is pirties, nemetytu atviru uzuominu kazin kelinta karta.  Gali buti,  kad jai savotiskai patinka  buti aptarinejamai.   Cia buvo mano subjektyvi nuomone.   Cia diskusiju forumas, o ne biblioteka, kur reikia tyliai ausis suglaudus sedeti  ir nesiugzdenti knygu puslapiais . biggrin.gif
</p>

Man asmeniškai nieko keisto apskritai nėra, niekuo nesistebiu, nieko nesmerkiu ir nieko neteisiu. Gal pagalvojus gerai kokią išimtį rasčiau, bet dabar niekas neateina galvon.
O diskutuoti ir sakyti savo nuomonę gali visi, ko gero visur ir ko gero, kad visada.
Net ir aš, manau, galiu.
Papildyta:
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 02 13, 16:17)
<p>Necituoju, Rialina, bo daug prirašyta. Taip, buvo Veronikos, bet buvo ir k,u,r,v,o,s netgi ne senais, o dabartiniais laikais.</p>

Buvo taip, dabar kitaip, po 100 metų dar kitaip. Ir turbūt visada bus bambančių ir dejuojančių, kad vajė vajė... Nei moralės, nei sakramentų, nei...
Et, nieko naujo. Užtenka FB paskaitinėt. Valdžia bloga, tauta durna, baisuuuu... Siaaaubas... Ir kas dabar buuuus...
Ogi kažkas bus. Ir greičiausiai, kitaip nei vakar ar užvakar.
Atsakyti

Norim ir kišam.

Dar klyno reikalai visad pirmoje vietoje žmonėms, katrie neturi arba išsilavinimų (ne mano žodžiai, prof. B. Dainys), kurie neturi hobių ir papildomų užsiėmimų. Daugmaž žinau, ką kuri mėgstat veikt(apie naujesnes -  ne), o apie Amadėjos hobį tik šį ir tegirdėjus.

Pirtis pati savaime visiškai nėra kažkas pošlo, nors ir be maudymkių. Tai malonumas, bet jis normalus.

Gali įrašyt į hobius

Atsakyti

Bet  santykiai,kas po to ir.t.t. bet turbūt neteks sužinot.😄

Kodėl neteks? Juk turit savo grupę, tai paklausk, jei smalsu.

Atsakyti

Pinotija, 13 Vas 2021 - 16:30, parašė: Kodėl neteks? Juk turit savo grupę, tai paklausk, jei smalsu.
Nu,negalvok,kad ten jau atviros kortos dedamos ant stalo ir ten galima įvairių nuomonių prisiklausyt.😄
Atsakyti

Nu rimtai, apsimeti ar kas yra 🤣 niekam neįdomu ta pirtis ir kaip tau joje faina, klausia, kas patiko iš buvimo tryse... nu bent aš taip manau 🤭

Na, kad ne dviese, kad ne namie 😃

Tiesiog toks relax.

Na, ir pigiau. ***** 😄

Atsakyti

Nu,negalvok,kad ten jau atviros kortos dedamos ant stalo ir ten galima įvairių nuomonių prisiklausyt.😄

Na, gal ten nėra dorovės policijos, kaip tu sakai.

Atsakyti

Pinotija, 13 Vas 2021 - 16:38, parašė: Na, gal ten nėra dorovės policijos, kaip tu sakai.
Visur jinai yra.😄
Atsakyti

Visur jinai yra.😄

jei taip, tai gerai. :D​ 

Atsakyti

O šiaip, na, norėjau nukreipt dėmesį nuo Intemoros kačių. Plius valentinkė. Ką aš žinau. Maniau į temą visai.  O gavos kaip visada... 🙈🙉🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 vasario 2021 - 16:42

O šiaip, na, norėjau nukreipt dėmesį nuo Intemoros kačių. Plius valentinkė. Ką aš žinau. Maniau į temą visai.  O gavos kaip visada... 🙈🙉🤣

Kaip norėjai, taip ir gavosi.  Nevaidink.

Atsakyti

Na, kad ne dviese, kad ne namie 😃

Tiesiog toks relax.

Na, ir pigiau. ***** 😄

Nu ir valio, svarbu, kad  ne dviese per valentynke. :laugh:

Atsakyti