Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Dabar žiūrim su MB The Crown. Tris serijas matėm, labai patiko.

Aš visus 4 sezonus pabaigiau, patiko.

Atsakyti

O girdėjot kokios kompensacijos nuo covido mirusiems artimiesiems?  :blink:

93 algų dydžio

Iškraipei viską. Tos kompensacijos tik mirus medikui, kuris dirbo su covid19 pacientais. 

Bet tu gi mokesčių nemoki - tai prei to neprisidėsi.

Atsakyti

Iškraipei viską. Tos kompensacijos tik mirus medikui, kuris dirbo su covid19 pacientais. 

Bet tu gi mokesčių nemoki - tai prei to neprisidėsi.

Bet sakė kelesdešimt jų

Atsakyti

Panos, a katra žėjot Muzikinę kaukę daba, per BTV? Mama sakė, neįdomu, nieko nepažįstu :D​ 

Žiūrėjau. Man įdomu. O ir dalyvauja šiemet visi žinomi veidai - dainininkai ir aktoriai.

Atsakyti

Ai, jau susiskambinai. Gerai. Ramiau.

Bet kokius nors priešuždegiminius geri? Kažkaip labai skausmingai skaitosi tavo atvejis 🤔

antibiotikus, 3  dienas, vadinasi jau išgėriau kursą.

Ai, man visą laiką viskas skausmingiau nei kitiems gaunasi, gal dėl to, kad nuolat bijau ir drebu dėl visko.

prisimenu, po operacijos, po kurios šiaip moterys pilnai "atsistato' po mėn., aš "atsikūriau" tik daugiau nei po pusmečio.

Atsakyti

Pinot, laikykis  :4u:​ 

Tik 3? Vyras gėrė 7

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 vasario 2021 - 19:17
QUOTE(Amadėja* @ 2021 02 13, 18:34)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72783137" data-time="1613233894"> ir bute buvot tryse?</blockquote> Nu tai rašiau gi.  Normaliai parašiau tada, bet, aišku, dėmesio nieks net neatkreipė. Buvom su vaikais gi.
<p> </p>
<p>    Juk aš nekalta, kad čia tik visokios nesąmonės įdomios.</p>

ai tu cia apie vedybine nakti...
Atsakyti

Bet sakė kelesdešimt jų

Tik penki kol kas tokie yra.

Juk ne visi mirę medikai kontaktavo ir dirbo su covid19 pacientais. Vieni kaip ir bet kurie kiti Lietuvos piliečiai užsikrėtė kelionėse, kiti šeimose nuo vyro ar žmonos, kiti gal net savo atostogų metu tarkim prekybos centre ar per renginį kokį. Tiems juk nepriklauso.

Būtų tavo vyras gydytojas iš covid ligų skyriaus, užsikrėstų gelbėdamas kitus, numirtų, paliktų tave su nepilnamečiais vaikais vieną, kažin ar nenorėtum, kad numatytą 8 metų atlyginimo išmokas gautum. Žmogaus, šeimos išlaikytojo jau nesusigrąžintum, bet vis parama tuos 8 metus.

Atsakyti

ai tu cia apie vedybine nakti...

Labai "vedybinė" buvo. Traukė mane per dantį ilgai :)))

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 02 13, 18:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72782920" data-time="1613212094"><div><p>teip, teip... vartotojo įkelta nuotraukaAkurat vartotojo įkelta nuotrauka
bet šiaip aš aiškiai parašiau, kas man įdomu - man įdomu reakcijos. Kas man įdomu, tą ir pakomentavau.

Manykite, kaip tamstai patogiau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš pastebėjau, kad ir tau tik ta tema įdomi. Tylu buvo iki šiol, sakyčiau.</p><p></p><p>Pinot, mano bendradarbei suko varžtus, nu nebuvo jai jokio tinimo, nesiskundė skausmu.... Nžn, savaitgalis gaila...., neturi telefo asmeninio chirurgo?</p>

O aš pastebėjau, kad tu prasta stebėtoja.

QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 02 13, 19:03)
<p>Panos, a katra žėjot Muzikinę kaukę daba, per BTV? Mama sakė, neįdomu, nieko nepažįstu biggrin.gif​ </p>

Žiūrėjau. Visus pažįstu, patiko. Tik kad labai kažkas į akį kristų, kaip gabus įsikūnytojas, tai ne, bet gal dar anksti. Įsivažiuos gal dar. Einu tuoj įsijungt TV, žiūrėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 02 13, 19:03)
<p>Panos, a katra žėjot Muzikinę kaukę daba, per BTV? Mama sakė, neįdomu, nieko nepažįstu biggrin.gif​ </p>

kad dar nebuvo..dar laukiu smile.gif
Atsakyti

Na,žurnalistų info...kaip visada

Atsakyti