Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ar jūs tikit visokiais nužiūrėjimais, bloga akim ir pan.?

Tikiu, kad įsikalbama kai kas, jeigu tikima tuo. O jei žiūrėt ekstrasensų mūšius, kur pvz. kaimuose žūsta visi berniukai iki tam tikro amžiaus, kol nenuima kas prakeiksmo, tai nežinau kaip paaiškinti, lyg ir norisi tikėt, nes nėra logiško paaiškinimo.

Atsakyti

Svarbu laiku viskas ir operatyviai, o ne kaip kai kuriems paliktiems prie durų laukti, dėl to covid. Labai įdomu, kokia diagnozė, nes simptomai tai tokie eiliniai apsinuodijimo, būtų pravartu visoms žinoti, jei galėsi kada, papasakok, Pinot  :4u:

Manau, atpažinsit, kas esu, nereik prisistatinėt.

Dievaži, neatpažįstu. Ar iš šiandien diskutavusių? Stilius tai pažįstamas.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2021 02 21, 13:53)
<p>Ar jūs tikit visokiais nužiūrėjimais, bloga akim ir pan.?</p>

Aš jau tokiame amžiuje, kai suprantu, kad žmogaus protas ne visagalis, kad mokslas dar ne viskas ir t.t. Todėl jokių kategoriškumų - tikiu viskuo. Gal ne tikiu, bet manau - tikslesnis žodis. Manau, kad gali būti ir taip.
Atsakyti

Aš jau tokiame amžiuje, kai suprantu, kad žmogaus protas ne visagalis, kad mokslas dar ne viskas ir t.t. Todėl jokių kategoriškumų - tikiu viskuo. Gal ne tikiu, bet manau - tikslesnis žodis. Manau, kad gali būti ir taip.

Sutinku su Rialina. Ne tai, kad tikiu, bet darau prielaida, kad  gali buti. 

Atsakyti

Tikiu, kad įsikalbama kai kas, jeigu tikima tuo. O jei žiūrėt ekstrasensų mūšius, kur pvz. kaimuose žūsta visi berniukai iki tam tikro amžiaus, kol nenuima kas prakeiksmo, tai nežinau kaip paaiškinti, lyg ir norisi tikėt, nes nėra logiško paaiškinimo.

Aš kažkaip tų ekstrasensų mūšių istorijom nelabai tikiu, nes skaičiau apie tas režisūras ir pan. Ten tiesiog filmas su iš anksto žinančiais ką sakyti herojais.

Bet kad nėra kartais logiško paaiškinimo tam, kas vyksta, tai sutinku. 

Atsakyti

Sutinku su Rialina. Ne tai, kad tikiu, bet darau prielaida, kad  gali buti. 

Tai aš taip pat sutinku, ypač po visko, kas vyksta mano aplinkoje per paskutinius porą metų.

Sėlija, kas ta Karynka, turi įžvalgą, pasakyk?

Atsakyti

Tai aš taip pat sutinku, ypač po visko, kas vyksta mano aplinkoje per paskutinius porą metų.

Sėlija, kas ta Karynka, turi įžvalgą, pasakyk?

Aš ne Sėlija, bet manau, kad Laukinė

Atsakyti

Svarbu laiku viskas ir operatyviai, o ne kaip kai kuriems paliktiems prie durų laukti, dėl to covid. Labai įdomu, kokia diagnozė, nes simptomai tai tokie eiliniai apsinuodijimo, būtų pravartu visoms žinoti, jei galėsi kada, papasakok, Pinot  :4u:

Čia buvo ne apsinuodijimas, o būklė, kai skubiai reikia operuoti, kai pavėlavus būna komplikacijos, kurios gresia pavojumi gyvybei.

Ir kas patiko man šituose įvykiuose, kad  puikiai dirba paramedikai, greitoji vyksta dar pokalbiui nesibaigus.

Ligonis guldomas vienas į karščiavimo skyrių dar be covido tyrimo, niekur nelaukia, nešąla, o tada jau viskas vyksta. 

kai paskaičiau kaip Santarose, tai čia nei iš tolo nepanašu. Net keista. O gal todėl, kad nepergrūsta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 21 vasario 2021 - 14:23

Aš ne Sėlija, bet manau, kad Laukinė

Aš galvojau, kad tu. :)​ 

Atsakyti

Ar jūs tikit visokiais nužiūrėjimais, bloga akim ir pan.?

Ne.

Atsakyti

Ne.

Visiškai absoliučiai ne?

Aš būdama jauna, jau kažkiek tikėjau, nes gilinausi į aplinką, ir matydavau keistų dalykų.

O dabar tuo labiau, daugiau patirties.

Aš netikiu ekstrasensais, visokiais būrėjais  šarlatanais, tuo tai ne. Gal ir yra žmonių su ypatingais gebėjimais, bet jų nėra akiratyje, TV, ar agentūroj VBS.

Atsakyti

Aš galvojau, kad tu. :)​ 

Aš tai pagal ekstrasensų mūšius spėjau tiesiog. Gal ir nepataikiau, pamatysim 🤔

Atsakyti