Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Bet taigi ne vyrų diena, o sovietinės armijos.

Aš va šito tai nesuvokiu. :)​ 

Tai aš irgi. 

Bet sakė čia dėl to, kad jie tarnavo ten. 

Nu suorganizavo moteriškė viena buvo smagu 😄😄😄 Suošėm tik visos 😄😄😄 Nes tokį mini trumpą suėjimą fojė padarė 😄 

Tikrai to nebuvę. Matosi, kad gal tikrai žmonėms trūksta bendravimo 😄

Atsakyti

Krizių valdyme demokratija? Kuo mažiau, tuo geriau.  :)​ 

Deja, ploksciazemiams ir runkeliams taip neatrodo. 

Atsakyti

Tai aš irgi. 

Bet sakė čia dėl to, kad jie tarnavo ten. 

Nu suorganizavo moteriškė viena buvo smagu 😄😄😄 Suošėm tik visos 😄😄😄 Nes tokį mini trumpą suėjimą fojė padarė 😄 

Tikrai to nebuvę. Matosi, kad gal tikrai žmonėms trūksta bendravimo 😄

Trūksta, trūksta. Labai...

Atsakyti

Rytoj mano senoliui skiepas. Sako, tai ir tu eik skiepytis kartu, gal duos. :) 

Vakar mane prikankino iki nesivaldymo, sviedžiau tuščią arbatos pakelį. Neišlaikė nervai.

Atsakyti

Deja, ploksciazemiams ir runkeliams taip neatrodo. 

Nes mano galva geriau laikinai aukot laisves ir pasirinkimus, kad būtų greičiau galima gyvent normaliai ir mažiau aukų būtų. 

Atsakyti

Vakar mane prikankino iki nesivaldymo, sviedžiau tuščią arbatos pakelį. Neišlaikė nervai.

Gerai, kad skiepysis. 

Atsakyti

Oj, prajuokino 😄😄

Pinot, tau kantrybės  :4u: 

Bet sviedei arbatos pokelį  :D  :D​ 

Atsakyti

Uoj, negaliu is tos Pinot :lol:​ 

Atsakyti

Mano mamuks nuvare paklaust del skiepo, nu jai dar tik 79,tai liepe laukt, kol paskambins ir pakvies. 

Atsakyti

Uoj, negaliu is tos Pinot :lol:​ 

Jis mane užkniso. Labai klausė mb, matyt aš jam ne autoritetas joks, nors prižiūriu.

Atėjo ginčytis dėl skiepo, sako, kodėl trečiadienį, aš važiuosiu rytoj. Nes atėjo dvi žinutės, viena kvietė antradienį, kita trečiadienį, aš pasitikslinau, kad trečiadienį, o jam, matote, geriau antradienį. sakau, klaida įvyko, trečiadienį reikia. Jis atseit važiuos aiškintis, senas durnius, atleisk man dieve. Ir bus įsodintas į auto, nuvestas iki skiepų punkto. Jei leis įeit, įeisiu kartu.

Jis mat turi ginklą, lazdą, ir ja mosikuoja, tai man belieka arbatos pakeliais mėtytis. :)​ 

Atsakyti

Mane irgi prikankino, maniau jau pratrūksiu. Dabar ligoninėj, kur kėsinosi nevažiuoti.

Atsakyti

Atimk ta lazda, bus paklusnesnis :lol:​ 

Atsakyti