Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tikrai, kad puikiai ir mums nesilyginti. Nu niekaip. :)​ 

Na, o ką? Dirbt nereikia, malonumas, ne gyvenimas.

Atsakyti

Šiandien mama mane išvadino durne ir nevėkšla. Nes ne tą megztinį atnešiau. Labai stengiausi, ale neišėjo. Aišku, kad verkiau. Nereikia būt tokioms jautrioms.

Atsakyti

Tik prisėdau. Bet žiūriu, kad nieko nėra ką skaityti, nes naujo naujo ko gero nėra - vis dar vakarykščia Amadėjos tema biggrin.gif
Super, Amadėja - nei vienos užvesta tema tiek ilgai nebūna vystoma, kaip tavo. Talentas biggrin.gif

Žinau 😄

Atsakyti

Nu kur jau čia puikiai, kokia turėtų psichologinė ar emocinė būklė, žinant, kad privalo bendrauti su kitais diedais, ieškoti trečio tam, kad vyrui būtų įdomi. 

Jojo. Laiko šautuvą įrėmęs 😃

Atsakyti

Iš FB platybių:

Priedas  Screenshot_20210301-184049_Facebook.jpg   166,93KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20210301-184057_Facebook.jpg   189,98KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu kur jau čia puikiai, kokia turėtų psichologinė ar emocinė būklė, žinant, kad privalo bendrauti su kitais diedais, ieškoti trečio tam, kad vyrui būtų įdomi. 

manyčiau, visiška neviltis ir savivertės nebuvimas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marco'polo: 01 kovo 2021 - 18:44

kodel? jeigu jai tas taip pat patinka :)

Atsakyti

Jeder lebt nach seiner Fasson... 

Atsakyti

kodel? jeigu jai tas taip pat patinka :)

čia mano nuomonė, man taip atrodo

Atsakyti

Šiandien mama mane išvadino durne ir nevėkšla. Nes ne tą megztinį atnešiau. Labai stengiausi, ale neišėjo. Aišku, kad verkiau. Nereikia būt tokioms jautrioms.

Nematau dėl ko verkt. Nusenusių kvėšų gaila, bet nieko nepadarysi. Reikia patausot nervų sistemą, nes dar ilgai reikės ir bus tik blogiau.  

Prisiminiau aktorės Žebertavičiūtės kažkokį senesnį interviu, kai ji sakę, jog negali miegot,  7 metus ji slaugė motiną ir visai išsibalansavo jos miegas. Net motinai numirus, ji ir toliau negalėjo miegoti.

Nereikia leisti sau gadinti sveikatos, net jei tai motina. Bent jau stengtis.

Atsakyti

Nematau dėl ko verkt. Nusenusių kvėšų gaila, bet nieko nepadarysi. Reikia patausot nervų sistemą, nes dar ilgai reikės ir bus tik blogiau.  

Prisiminiau aktorės Žebertavičiūtės kažkokį senesnį interviu, kai ji sakę, jog negali miegot,  7 metus ji slaugė motiną ir visai išsibalansavo jos miegas. Net motinai numirus, ji ir toliau negalėjo miegoti.

Nereikia leisti sau gadinti sveikatos, net jei tai motina. Bent jau stengtis.

Ačiū, Pinot, gal ir palengvėjo.

Atsakyti

Vo, suzinojau, kad tose xxx pazintyse yra funkcija "premium turinys", kur gali deti savo nuogos foto, gali but, tipo, be galvos. Kas nori paziuret, turi sumoket. Ir, tipo, bobos po kelis simtus susirenka. Amadeja, tiesa? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 01 kovo 2021 - 20:16