Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Lyg Intemora sakė, kad nėr per kur nemokamai žiūrėti.

na, gal nuo poreikio priklauso...vienos tik originalo kalba nori, kitos tik rusų, trečios tik lietuvių...ne visuose portaluose viską pagal poreikį galima rasti

Atsakyti

Nu aš dar rusiškai galiu žiūrėt.bet kažkaip ieškojau lt kalba.

Apskritai mintisbuvo  ta,kad pvz tie patysTiudorai prieš kokius metus buvi nemokai kiek nori,dabar viskas mokamai.

Gal kur yra,bet labai jau ieškot reikia,tiek nesistengiau kol kas.

Atsakyti

Moterys, o kaip jūs nerandat kaip nemokamai filmus žiūrėt? Čia man paslaptis...

Madam, tu nesistebėk, o tiesiog parašyk konkrečiai per kokią svetainę tu žiūri nemokamai?

Aš tarkim per filmai.in žiūrėdavau. Dabar ten mokama. 

Atsakyti

Moku ir negaila.

Atsakyti

Madam, tu nesistebėk, o tiesiog parašyk konkrečiai per kokią svetainę tu žiūri nemokamai?

Aš tarkim per filmai.in žiūrėdavau. Dabar ten mokama. 

filmai in buvo pasigadinę, bet dabar jau vėl taškai kaupiasi. Bordžijas per ten pasileidau

Atsakyti

na, gal nuo poreikio priklauso...vienos tik originalo kalba nori, kitos tik rusų, trečios tik lietuvių...ne visuose portaluose viską pagal poreikį galima rasti

Lietuvių kalba, nors ir mano gimtoji, ale tuos vertimus sunku mano ausiai klausyt. Kartais žiūriu rusiškai, kartais angliškai, labai vokiškai norėčiau, ale profanas dar...

Atsakyti

Tiudorus radau, ale be Ironso. Kaip čia yr? Lyg, Intemora rašė, kad jis vaidina. Ar kažką painioju?

Atsakyti

Tiudorus radau, ale be Ironso. Kaip čia yr? Lyg, Intemora rašė, kad jis vaidina. Ar kažką painioju?

Bordžijose jis, dėl Tiudorų nžn.

Vokiečių kalbą univere baigiau, bet kažkaip netraukia ja filmus žiūrėti  :hmm:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marco'polo: 25 balandžio 2020 - 18:25

Tai jei radai,dėk nuorodą .ačiū pasakysim.

Atsakyti

Nėra ten jo, jis Bordžijose, neįdėmiai skaitei.

Atsakyti

Moku ir negaila.

Aš kažkada buvau susimokėjus, gal 5 eurus, ilgam užteko, kaupėsi tie taškai. Paskui nuskaičiavo už serialą po vieną tašką.  10 ar daugiau mokėti nenoriu, kai randu geros kokybės ir nemokamai.

Atsakyti

Aš kažkada buvau susimokėjus, gal 5 eurus, ilgam užteko, kaupėsi tie taškai. Paskui nuskaičiavo už serialą po vieną tašką.  10 ar daugiau mokėti nenoriu, kai randu geros kokybės ir nemokamai.

Jau duoda uz 5 eu 100 tasku. 50 fimu, arba 100 seriju.

As mokejau dar 4 eu. Negaila man tikrai. Ziuriu su titrais, titru darymas kainuoja.

Atsakyti