Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mes kiek maistui dabar pinigų išleidžiam sėdim ir ėdam, bet kažkaip nestorėjam, net keista.prigrūdam šakdytuvą ,po kokių trijų dienų nėr ką ėst.tada visokius galus traukiam,blynus ir kugelius kepam.tai dar pora dienų prasilaikom😁. Bet tai čia visą laiką judesy,pvz grindis išplaut,kol viską susirandi,pasiruoši,tai 10 kart nulipi ir užlipi laiptais.😁  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 26 balandžio 2020 - 17:36

Tai jau galit remontus pradet. 

Atsakyti

Užsisakėt laiptus?

Atsakyti

Ne, senais,o ten daug pakopų ir labai statūs. Nu pradėjom,klozetą naują_ poną Guvstavsbergą 😎😁užsisakėm Ermitaže ir jau pastatėm,vienam kambary lubos normalios,tai lempą pakabinom.elektektrikus susiradom,kitą savaitę pradės elektrą vedžiot.su laiptininku suderinom,3tūkstančiai ,bet reikia sienas nudažyt pirma,ar kokia plokšte iškalt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 26 balandžio 2020 - 17:37

Jūs man pasakykit, norint perdažyti sienas, reikia seną dažų sluoksnį skust, špakliuot ir tik tada dažyt? O jei nudažyti tiesiai ant seno, nes sienos lygios gražios, tik apsiterlinę per 10 metų?  Aš prisimenu visokius skutimus, špakliavimus, bet po tapetų nulupimo, kada kardinaliai reikėjo tas sienas keist? kaip tai daroma? Sėlija?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 26 balandžio 2020 - 18:06

Bandau ziuret Tarnaites uzrasus.

Keistas filmas.

Atsakyti

Jūs man pasakykit, norint perdažyti sienas, reikia seną dažų sluoksnį skust, špakliuot ir tik tada dažyt? O jei nudažyti tiesiai ant seno, nes sienos lygios gražios, tik apsiterlinę per 10 metų?  Aš prisimenu visokius skutimus, špakliavimus, bet po tapetų nulupimo, kada kardinaliai reikėjo tas sienas keist? kaip tai daroma? Sėlija?

Jeigu lygios, neapsilaupę, o tuk apsiteplioję - tai nereikia nei skusti, nei špakliuoti. Imi volelį ir dažai.

Atsakyti

Jei sienos tvarkingos, tai dazai ir viskas. Net dazomus tapetus gali daug kartu dazyt. 

Atsakyti

Bet. Jei sienos buvo ryskios, o nori po to sviesiai dazyt, tai reik pirma viska baltai uzdazyt, o tik tada  jau su spalva dazyt. 

Atsakyti

Namuose ropinėjančią erkę radau, labai nemalonu, dabar atrodo visur niežti ir kažkas ropoja  :wacko:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LavinaX: 26 balandžio 2020 - 20:54

Parsitempet is kazkur. 

Atsakyti

Kur prapuolet, kur Kumiko prašapus? Grazi diena siandien, muset visi tusinates, as tai balkone sedziu.

Atsakyti