Nu, viskas aišku...
Kas butent..?
Tai karantiną visas pasaulis beveik įvedė. Na bent Europa, nežinau kaip ten kiti žemynai. Tad čia joks ne pasiekimas tas karantino įvedimas.
Ir taip, manau anksčiau reikėjo susirūpinti tiek apsaugos priemonėmis, tiek griežtesniais apribojimais. Viskas ėjo pavėluotai.
Manau Lt tiesiog smarkiai skiriasi nuo šalių, kur situacija daug sudėtingesnė. Pažiūrėkit į UK, kiek ten žmonių, kokie tempai, ten gi kaip skruzdėlynas. Pietų šalyse tas daug intymesnis bendravimas savo davė.
Lietuvoje tiesiog tikrai palankesnės sąlygos apsisaugoti nuo to viruso, tuo pačiu lengviau ir jį suvaldyti.
Nu matai, kad yra nepatenkintu, jei lavonai po kojom nesivarto, tai nafik to karantino...
Tai visada viskuo bus nepatenkintų, kurie žino, kad yra blogai tai, kas yra.. Ir jei bus kitaip, vis tiek bus blogai, jei ne anaip.
kaip mane nervina ta Ana Bolein iš Tiudorų, savo šnipuku užriestu ir lūpa, dantų nedengiančia. Kas per antipatiška aktorė.
Žiūriu ir laukiu, kuriam sezone jai galvą nukirs. Nes mačius šia tema filmą, bet aktorė normali buvo. Užtai karalius buvo bjaurus. ![]()
Kumiku dar viena dalyka parasysiu. Kadangi 2 dublis, bus svelniau ![]()
Del nesusipratusiu nesisauganciu 70meciu.. bepigu jiems slaistytis kai turim maza viruso paplitimo procenta, +- mazesni nuo keliu iki keliasdesinties kaetu negu daugkur. Tiesiog kiti pareigingesni ir samoningesni asmenys automatiskai juos alsaugojo. Todel bastosi ir jiems "nieko"....
Mb šiandien prabėgom pasakė, kad kažkurioj šaly sušvelnino karantiną, ir nepasiteisino, atvejų skaičius šoktelėjo. Dabar negaliu paklaust kurioj, nes nepasiekiamas. Lyg ir Bosnijoj ir Hercegovinoj, gal klystu. Bet jis visada pirmesnis turi informaciją, nes nuolat žiūri prancūzų kažkurį kanalą, kur daug plačiau nušvietinėja.
Del nesusipratusiu nesisauganciu 70meciu.. bepigu jiems slaistytis kai turim maza viruso paplitimo procenta, +- mazesni nuo keliu iki keliasdesinties kaetu negu daugkur. Tiesiog kiti pareigingesni ir samoningesni asmenys automatiskai juos alsaugojo. Todel bastosi ir jiems "nieko"....
Tokie nesusipratėliai yra tiesiog pavojingi. Kurią dieną prekybcentry prie kasos garbesnio amžiaus pilietė be pirštinių ir be kaukės lindo provokuoti, aš taip supratau, nes buvo pasiėmus vieną prekę. Kasininkė pasakė, neaptarnausiu be kaukės, ta pradėjo rėkt, kur pasakyta, rodykit man įsakymą, neprivalau, nesąmonė, ir panašiai. Atėjo apsaugininkas, jos nepraleido, sudarė kamštį, o ji sėkmingai putojosi ir spjaudėsi be kaukės. Kuo baigėsi, nežinau, aš pabūgau ir pasukau atgal į parduotuvę, nes dar buvau neiškrovus prekių, dvejojau prie tokios situacijos.
Arba mada nešioti kaukes tik ant burnos, lyg nosis dėl gražumo. Žodžiu..
Tokie nesusipratėliai yra tiesiog pavojingi. Kurią dieną prekybcentry prie kasos garbesnio amžiaus pilietė be pirštinių ir be kaukės lindo provokuoti, aš taip supratau, nes buvo pasiėmus vieną prekę. Kasininkė pasakė, neaptarnausiu be kaukės, ta pradėjo rėkt, kur pasakyta, rodykit man įsakymą, neprivalau, nesąmonė, ir panašiai. Atėjo apsaugininkas, jos nepraleido, sudarė kamštį, o ji sėkmingai putojosi ir spjaudėsi be kaukės. Kuo baigėsi, nežinau, aš pabūgau ir pasukau atgal į parduotuvę, nes dar buvau neiškrovus prekių, dvejojau prie tokios situacijos.
Arba mada nešioti kaukes tik ant burnos, lyg nosis dėl gražumo. Žodžiu..
Zmoniu tamsumas. Dziaugiuosi, kads mano mamai uztenka proto saugotis.