Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jezus, vieno peciaus plytas istempet, ir toks nuovargis.. as per remontus varydavau visa diena keliais :D​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 02 Geg 2020 - 19:04, parašė: Jezus, vieno peciaus plytas istempet, ir toks nuovargis.. as per remontus varydavau visa diena keliais :D
Jo.su lopeta visą dieną mojavau (ten viskas ištrupėjo,nu gruzas toks statybinis liko)ir karutį tampiau.ne ,čia ne man .jei reiktų taip duoną užsidirbt,tai ilgai netraukčiau.🤣

Dar šian pusę dienos ploviau viską ir viatiek dar reiks plaut,visur dulkės

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 02 gegužės 2020 - 20:30

Atvirksciai, priprastum ir sustipretum. 

Atsakyti

Baik tu bajerius.man skaudėjo galvą nuo dulkių,gėriau vaistus,neiškenčiau ,naktį negalėjau užmigt ir nuo galvos skausmo ir nuo nugaros.aš save ir savo galimybes pažįstu,tikrai nusigaluočiau po kokio max mėn.🙄

Atsakyti

Atvirksciai, priprastum ir sustipretum.

Atsakyti

Jezus.. 

Nu tikrai tu lepi.. man tai tik nugara gali pradet skaudet, daugiau nieko. 

Atsakyti

Lepi ar nelepi,bet ačiū užteko.daugiau kažin ar nkras užeis.gerai,kad pečius tik vienas.

Atsakyti

Lepi ar nelepi,bet ačiū užteko.daugiau kažin ar nkras užeis.gerai,kad pečius tik vienas.
Kauke reikejo detis.... Negerai prisikvepuot tu dulkiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 03 gegužės 2020 - 07:27

Amadėja*, 03 Geg 2020 - 08:26, parašė: Kauke reikejo detis.... Negerai prisikvepuot tu dulkiu.
Visą dieną .aš vos pardėj ištveriu.langą atsidarėm. Bet tai tik šian atsigavau.taip jau negwrai buvo.ir galvą skaudėjo ir silpna ir bloga.kažkaip pakartot nesinori.Ryt ateina elektrikas.(pasirodo kaimynas). Po to suks gipsą,klijuos plyteles,pakabinamas lubas ir tada jau virtuvę užsakinėsim. Bet man tai rimtai labai gražios iš ikėjos. Nu tos brangesnės.🤣 Tasa pereisim į svetainę,po to laiptai.po to bapkės baigsis.🤣🤣🤣
Atsakyti

Tai lauk, kol babkes  baigsis, ir bus ramybe tavo namams :D​ 

Atsakyti

Mama skambino 10 ryte.aš kažkur apie namą tryniausi..pasitryniau,galvoju jau 11,reik mamai paskambint.atėjau_praleistas skambutis.skambinau.gal tris kartus_nekelia.gal supyko🙄

Atsakyti

Mama skambino 10 ryte.aš kažkur apie namą tryniausi..pasitryniau,galvoju jau 11,reik mamai paskambint.atėjau_praleistas skambutis.skambinau.gal tris kartus_nekelia.gal supyko🙄

Matai kaip tapo gerai, kuri kur trintis. :) 

O ko mamai supykt, negi pati skambino, kad ją paskambintum? Gal kažkas rimtesnio.

Nors pvz mano anyta tokia, kartais pamirštu su gimtadieniu pasveikint, tai pati vakare skambina ir klausia, o kur sveikinimai? :)

Atsakyti