Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Sumokėjau 40 eur pas dantistę. Nuotrauka, kanalo valymas, vaistų vėl uždėjo, nes dar jautru.

Jokių papildomų mokesčių už kostiumus. 

Aišku ji ir nebuvorimtai kažkaip, tokiu plonu vienkartoniu apsiaustėliu, kažkas ant plaukų, respiratorius. Nieko mandro. 

Atsakyti

Sumokėjau 40 eur pas dantistę. Nuotrauka, kanalo valymas, vaistų vėl uždėjo, nes dar jautru.

Jokių papildomų mokesčių už kostiumus. 

Aišku ji ir nebuvorimtai kažkaip, tokiu plonu vienkartoniu apsiaustėliu, kažkas ant plaukų, respiratorius. Nieko mandro. 

As 3 valandai vaziuoju. Paziuresiu, ka maniskis pasakys.

Atsakyti

Aš su tais istoriniais filmais tai turiu bėdą. Kai žiūriu, niekaip nesusitaikau, kad istoriniai personažai paimami iš kito laikotarpio.

Pvz., Bordžijų laikotarpiu Makiavelis  turėjo būti visiškai jaunas, o Savonarola   veikė, kai iš Medičių buvo ne Pjeras, o Lorenzo. ir taip toliau. Aišku, tai meninė išmonė, bet žiūriu ir kartais nervina, kai prisimenu. :) Na, taip yra, nieko su savim negaliu padaryti, nes istorija  man visada buvo įdomi.

O dėl to personažų dulkinimosi, tai galėtų ir nesidulkinti tiek visuose serialuose. :) Lyg tai yra tai, kas duotų informacijos. grojimas žiūrovo juslėmis. Galėtų būti labiau užvualiuota tai, o ne taip atvirai.

Esu pažiūrėjus turkų serialų gana neblogų, įtraukiančių, tai po to, kai pasižiūri vakarietišką,   vemti verčia. Ten bučinio laukiama 5 serijas, įtampą vis didina, ir tame esmė, o čia per 5 min. ir jau lovoje.

Na, man tuo Svetimsake patiko, nes buvo to laukimo :)

O the Affer perdaug ir pergreit...

Atsakyti

Visiškai dzin..ten  nieko nerodo.net jei sėdi lovoje,tai būtinai paklose papus apsisukus.net juokinga visuose vienodai .😁😁😁
Ne visuose. Kaikur papus rodo kuo puikiausiai :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 19 gegužės 2020 - 12:38

Ne visuose. Kaikur papus rodo kuo puikiaisiai :D

Rodo rodo pilnai..

Atsakyti

Rodo rodo pilnai..

Aha..ir ne tik papus :D

Atsakyti

As tai dar vis sunkiai atskiriu kur tam filme tikrove, o kur knygos siuzetas :D

Atsakyti

*** Sėlija, 19 Geg 2020 - 13:20, parašė: Saules kulte vien tik dulkinasi??? gal kazka maisai? Ten buvo svente savaites laiko, tai ir ritualai. Bet to sekso tai buvo visai mazai.
Nu buvo,tas ritualas kai nuogas lakstė.ilgai ten rodė.tai žvengėm,net pasidulkint be ritualų negali.reikia būtinai burti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 19 gegužės 2020 - 13:13

Nu gerai.papus.parodo.bet daugiau filmuose ar serialuose.nu kažkaip labai kartais.yra kažkur turbūt akis užkliuvusi.bet dažniausiai tai pradeda bučiuotis ir paklodėm viskas pridengta ir ten ale veiksmas vyksta.

Judesiai.arba įdomu arba ne.

Atsakyti

Nežinau kur ranką įkišau.visi ginasi,kad nieks jokios chemijos v ir  nepylė.kažkaip pirštu per skruostą ir lūpos kampą perbraukiau.iš kart degint pradėjo.ant lūpos pūslė.liežubis svyla,o ant žando žaizdelė.nesupratau,bet ką nors užmušt noriu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 19 gegužės 2020 - 13:19

Nu gerai.papus.parodo.bet daugiau filmuose ar serialuose.nu kažkaip labai kartais.yra kažkur turbūt akis užkliuvusi.bet dažniausiai tai pradeda bučiuotis ir paklodėm viskas pridengta ir ten ale veiksmas vyksta.

Judesiai.arba įdomu arba ne.

Paskutiniai mano žiūrėti  buvo Tiudorai  ir Bordžijos. Tai sekso scenos tokios, kad tik pimpio nesimato, o pozos tai įmantriausios.Nieko nujaust nei nereikia, viskas matoma. Nežinau, ar galima su paaugliais žiūrėti, nebent labai tėvai liberalūs.

Atsakyti

Paskutiniai mano žiūrėti  buvo Tiudorai  ir Bordžijos. Tai sekso scenos tokios, kad tik pimpio nesimato, o pozos tai įmantriausios.Nieko nujaust nei nereikia, viskas matoma. Nežinau, ar galima su paaugliais žiūrėti, nebent labai tėvai liberalūs.

Reik man ir paziuret :D

Atsakyti