Atseit tykai,seki pokalbius ir pasireiški.😁
As tai nei vieno neprasau manes mokyt.
Taip, geras zmogus tai ne profesija.
kai profesija persmelkia, tai atsispindi visam gyvenime, ne tik darbe. Pvz išėjęs iš darbo vadybininkas, tampa atsietas nuo užsiėmimo. Gydytojas, galbūt teisininkas, o jau kunigas ir anais laikais mokytojas, tai kaip ir gyvenimo būdas buvo/yra.
Nesakau, kad mokytojas turi visus visada mokyti, nors yra ir tokių, asmeniškai pažįstu. Tiesiog kai kuriose profesijose vidinis požiūris tampa kitoks. Gydytojas visada savo požiūriu bus gydytojas, pvz.
Ai, tingiu rašyt. Vistiek suprasit kaip išeina arba visai niekaip.
Neturiu ko žiūrėti. Fantazijų ir pasakų (tipo Sostų karai) nemėgstu, istorinių ir detektyvų nerandu.
Nuiširdžiai nesuprantu kur aš kokiam kodeksui nusižengiu.tai paprasti filmai,kuriuos jau net teisiškai mano dukros gali žiūrėr.14plius.
Ir aš neturiu,bet ir nenoriu.žiūriu dabar prieš miegą tokius dokumentinius filmukus.
Žizn maskovskovo bita.apie sovietinius laikus.
Ten apie madą,maistą,nu visą gyvenimo būdą.
Tas Meiluziai kaip ir detektyvas kazkiek ![]()
Tarnaitės naujo sezono laukiu.durnas toks kažkoks,bet kažkuo traukia.😁
Kadangi sukuosi mokytojų bendruomenėje.tai galiu pasakyt,kad jie paprasti žmonės.visokie.
Kadangi sukuosi mokytojų bendruomenėje.tai galiu pasakyt,kad jie paprasti žmonės.visokie.
Tai zinoma.Tie, katriems ant kaktos mokytojos stampas sviecia, tai pajuokos objektas, tarp kolegu ir tarp mokiniu.Vienetai ju.
Ir aš neturiu,bet ir nenoriu.žiūriu dabar prieš miegą tokius dokumentinius filmukus.
Žizn maskovskovo bita.apie sovietinius laikus.
Ten apie madą,maistą,nu visą gyvenimo būdą.
Tuoj prikergs tau sovietmecio ilgesi
Galiu ir nieko neprikergt. Galiu ir visai nerašyt, nes matomai jūs čia trise norite būt. Kitų "rašliavotojų" jums ir nereikia.