IMG_20200523_133723.jpg 155,65KB
0 Parsiųsta kartųSutinku su Marcopolo. Bet tuo man ji ir patinka
Didziaziede visa ziema pramiegojo, dabar jau atidare sezona
Nu kadangi čia mūsų nedaug,tai ko gero aš labiausiai ant akių.senai kažkada,tai beveik visas tampydavo.
Krapštinėjuosi po patalynę. Ieškau pagalvėms užvalkalų ir pagalvėms tik kvadratiniai,o pas mane pailgos,net neprisimenu kada kvadratinę pagalvę turėjau.tai iš kur tie užvalkalai.😁
Pas mane keturkampes visos. 70/70.
Pas mane tai mano asmeninė 50x70. Kitos kvadratinės. Satino beveik viską perku iš nostra, ypač malonios pas juos užtempiamos ant čiužinio satino paklodės su guma, kaip šilkinės, gera miegoti.
Iš ąžuolo, berods, dar tik trafaretas neuždėtas. Bus auksinis piešinys.
Gražu labai. Bet kodėl auksinis, ir taip blizga viskas.
As gal daryciau ta piesini geltona, ne auksini.
Sėlija, kada tau batai ateis? Rūpi dėl dydžio, laukiu, kol tu išbandysi.
Mano Končita nusibaigė, atrodo. Pradėjo pypsėt be sustojimo, paskui kažkoks svylančios plastmasės kvapas pasklido. Išjungiau ir padėjau, kad neužsidegtų.
Baisiai gaila, kasdienis pagalbininkas buvo. Na bet 4 metus tarnavo, tai kaip šiais laikais pagamintiems prietaisams, gal normalu?
Sėlija, kada tau batai ateis? Rūpi dėl dydžio, laukiu, kol tu išbandysi.
Mano Končita nusibaigė, atrodo. Pradėjo pypsėt be sustojimo, paskui kažkoks svylančios plastmasės kvapas pasklido. Išjungiau ir padėjau, kad neužsidegtų.
Baisiai gaila, kasdienis pagalbininkas buvo. Na bet 4 metus tarnavo, tai kaip šiais laikais pagamintiems prietaisams, gal normalu?
Turetu ateiti antradieni.
Mano dar veikia.
Ziuriu seriala SPEKTAKLIS. Paremtas tikrais ivykiais, heroje dar tebesedi kalejime is tikro.

Cia realios herojes.

o cia aktores.