Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Priedas  IMG_20200523_133723.jpg   155,65KB   0 Parsiųsta kartųSutinku su Marcopolo. Bet tuo man ji ir patinka :D Didziaziede visa ziema pramiegojo, dabar jau atidare sezona

Atsakyti

Nu kadangi čia mūsų nedaug,tai ko gero aš labiausiai ant akių.senai kažkada,tai beveik visas  tampydavo.

Atsakyti

Krapštinėjuosi po patalynę. Ieškau pagalvėms užvalkalų ir pagalvėms tik kvadratiniai,o pas mane pailgos,net neprisimenu kada kvadratinę pagalvę turėjau.tai iš kur tie užvalkalai.😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 23 gegužės 2020 - 12:57

Pas mane keturkampes visos. 70/70.

Atsakyti

Pas mane tai mano asmeninė 50x70. Kitos kvadratinės. Satino beveik viską perku iš nostra, ypač malonios pas juos užtempiamos ant čiužinio satino paklodės su guma, kaip šilkinės, gera miegoti.

Atsakyti

Iš ąžuolo, berods, dar tik trafaretas neuždėtas. Bus auksinis piešinys.

Gražu labai. Bet kodėl auksinis, ir taip blizga viskas.

Atsakyti

As gal daryciau ta piesini geltona, ne auksini. 

Atsakyti

Sėlija, kada tau batai ateis? Rūpi dėl dydžio, laukiu, kol tu išbandysi.  :D 

Mano Končita nusibaigė, atrodo. Pradėjo pypsėt  be sustojimo, paskui kažkoks svylančios plastmasės kvapas pasklido.   Išjungiau ir padėjau, kad neužsidegtų.

Baisiai gaila, kasdienis pagalbininkas buvo. Na  bet 4 metus tarnavo, tai kaip šiais laikais pagamintiems prietaisams, gal normalu?

Atsakyti

Sėlija, kada tau batai ateis? Rūpi dėl dydžio, laukiu, kol tu išbandysi.  :D

Mano Končita nusibaigė, atrodo. Pradėjo pypsėt  be sustojimo, paskui kažkoks svylančios plastmasės kvapas pasklido.   Išjungiau ir padėjau, kad neužsidegtų.

Baisiai gaila, kasdienis pagalbininkas buvo. Na  bet 4 metus tarnavo, tai kaip šiais laikais pagamintiems prietaisams, gal normalu?

Turetu ateiti antradieni.

Mano dar veikia. 

Atsakyti

Ziuriu seriala SPEKTAKLIS. Paremtas tikrais ivykiais, heroje dar tebesedi kalejime is tikro. 

https://g.co/kgs/x99AvT

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 23 gegužės 2020 - 13:43

Munchausen-ht-er-180103_4x3_992.jpg

Cia realios herojes.

TheAct_ep101_PC-Brownie-Harris-PArquette

o cia aktores.

Atsakyti

https://www.delfi.lt...i.d?id=83655527

Atsakyti