Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Pienė_ @ 2020 05 23, 19:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72662641" data-time="1590250716"><div><p>O ar jis žino, kad jį žudo...</p></div></blockquote><p>Ne, nežino ir besąlygiškai myli...</p>

Tai ir baisiausia, klausimas buvo retoriškas, aš nesuvokiu, kaip taip, šuns , kiaulytės negalėčiau, kaip taip , nebent serga, bet tai vaikas
Atsakyti

Iš mandagumo neragavai.?😁

nea, atsisakiau ir net ne mandagiai. Sakau kaaaaa??? 

Atsakyti

Kraujo sriuba virdavo seneliai, bet nei mama, nei mes niekad neragaudavom. O krauja tie skerdikai profai visur geria, tipo, sveika. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 05 23, 20:00)
<p>Kraujo sriuba virdavo seneliai, bet nei mama, nei mes niekad neragaudavom. O krauja tie skerdikai profai visur geria, tipo, sveika. </p>

Bet kaip man baisu
Atsakyti

Aš tai galiu vėdarus valgyt ,tik kažkaip šimtas metų nevalgiau.gal iš mados išėjo.😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 23 gegužės 2020 - 19:46

Pati daznai kepdavau, kai vaikai augo. Mano mama iskepa, kai  as atvaziuoju. 

Atsakyti

Drakoniukas susirūpino.kiek laiko važiuoaim? 4 val?tiek laiko reikės nevalgyt?susirado savo pietų dėžutė ir kažką deda ir burba,aš gi ir valandos negaliu be maisto.😁

Atsakyti

Tai pala, kur jus? 

Atsakyti

Namie.ryt važiuojam.du laptopus paėmė ,gal užteks visiems zoomams.pakaitom.dar telefonai yra.visas pamokas savo susidėjom.😁

Čia nebuvo turbūt nei vienos dalyvės,kuri nebūtų išnagrinėta,ja stebėtasi ir tt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 23 gegužės 2020 - 20:10

Ir dar ,Marcopolo norėjau,pasakyt.kad parašinėk kiek aš,pasakok kiek aš ,dalyvauk kiek aš, ir tu būsi n kartų nesuprasta,ne tokiu tonu perskaityta ir t.t.😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 23 gegužės 2020 - 20:11
QUOTE(Intemora @ 2020 05 23, 21:05)
<p>Ir dar marcopolo norėjau,pasakyt.kad parašinėk kik aš,pasakok kiek aš ,dalyvauk kiek aš ir tu būsi n kartų nesuprasta,ne tokiu tonu perskaityta ir t.t.😁</p>

Ni figą nesupratau rolleyes.gif [COLOR=yellow]
Papildyta:
QUOTE(Nainai @ 2020 05 23, 21:09)
Ni figą nesupratau rolleyes.gif [COLOR=yellow]

Mane jau būt alhašę apšaukę biggrin.gif
Atsakyti

Nu dar kartą paskaityk.😁

Atsakyti