Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Išvirtos minkštos, pjaustau ir uždedu ant sausiakų. Maitinu sausu maistu, bet įmaišau vištienos arba širdelių, širdelės jai delikatesas, tik aš nemėgstu virti, tikrai smirda.
Seli, nuverda, ir dar sultinys toks riebus su geltonu riebalu, fui ax.gif
Madam, kuo tu maitini, pas tave tai trys, aš neįsivaizduoju, kaip susitvarkyčiau ir iššerčiau biggrin.gif

Tai vistos riebalai yra geltonos spalvos

Atsakyti

Pala, o jus etiketo moketes pedagoges ar sitos disciplinos nebuvo. Taigi yra labai neetiketiska savo nevalgomu dalyku sarasa tampyt ir visiems transliuot.

Alta, nereguliuok eismo, ok? Ir biski nenusisnekek, nes sikart jau tikrai pro sali. 

Atsakyti

Vakar buvo istrintas postas. O siandien pagalvojau ,kodel cia amzinai turi susilaikyt.
Pinot ,isvadinai mane sociopate,bet kazkodel mano rekomendacijos tau tiko. Nebijai ? Jei nebijai ,reiskia nesi jau baile,kokia tave laikau. Cia pagyrimas.

Neišvadinau sociopate, tik pasakiau, kad matau požymių. Man net nesinori kartoti iš naujo, dėl ko.

Patarimai tiko, pripažįstu. Čia kita tavo asmenybės pusė, teigiama. Tu kažkokia susidvejinusi.  

Atsakyti

Nainai, 24 Geg 2020 - 10:59, parašė: Išvirtos minkštos, pjaustau ir uždedu ant sausiakų. Maitinu sausu maistu, bet įmaišau vištienos arba širdelių, širdelės jai delikatesas, tik aš nemėgstu virti, tikrai smirda. Seli, nuverda, ir dar sultinys toks riebus su geltonu riebalu, fui ax.gif Madam, kuo tu maitini, pas tave tai trys, aš neįsivaizduoju, kaip susitvarkyčiau ir iššerčiau biggrin.gif
Šiuo metu tokiu sausiaku O šiaip visko gauna, ale du jau be dantų beveik.
Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 05 24, 10:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72662812" data-time="1590307536"><div><p>Pala, o jus etiketo moketes pedagoges ar sitos disciplinos nebuvo. Taigi yra labai neetiketiska savo nevalgomu dalyku sarasa tampyt ir visiems transliuot.</p></div></blockquote><p>Alta, nereguliuok eismo, ok? Ir biski nenusisnekek, nes sikart jau tikrai pro sali. </p>

Gerai ,kada pasidare etiska visam pasauliui aiskint ko nemegsti ir nevalgai. Gal kokius apdeitus praleidau ar pamirsau.
Atsakyti

Ka jau ten tie pupiai sueda, gi mazai, jie valgo. 

Atsakyti

Gerai ,kada pasidare etiska visam pasauliui aiskint ko nemegsti ir nevalgai. Gal kokius apdeitus praleidau ar pamirsau.
O kada tai buvo neetiska? :D Alta, man tai dzin, as kaip rasiau, ka norejau, taip ir rasysiu, nevark :D​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 24 gegužės 2020 - 10:16

Seli, o iš DE tuos konservus pirkt nepigiau? Pati n kartų siunčiausi šunų maistą iš Vokietijos. Daba, kai turiu kas dirba su puikiais veterinariniais maistais, to jau nebedarau.

Atsakyti

Ka jau ten tie pupiai sueda, gi mazai, jie valgo. 

Nemažai.

Atsakyti

Seli, o iš DE tuos konservus pirkt nepigiau? Pati n kartų siunčiausi šunų maistą iš Vokietijos. Daba, kai turiu kas dirba su puikiais veterinariniais maistais, to jau nebedarau.

Neprasides diedas su siuntimais. Ji per 4 dienas ta konserva sueda, tai apie 50 ct dienai. Nu ant tiek jau netaupom, kad ir ne bagoti... 

Atsakyti

Neprasides diedas su siuntimais. Ji per 4 dienas ta konserva sueda, tai apie 50 ct dienai. Nu ant tiek jau netaupom, kad ir ne bagoti... 

Ne dėl bagotumo parašiau. Jėz, pas mane ta skardinė kaip parakas sudegtų ir visi pusalkaniai sėdėtų :D​ 

Atsakyti

Ne dėl bagotumo parašiau. Jėz, pas mane ta skardinė kaip parakas sudegtų ir visi pusalkaniai sėdėtų :D​ 

eik jau... maniske buna dienu, net needa... tai ir 5 dienoms uztenka.. nu tai dar nuo stalo prikaulina, dziovintos jautienos gabaliuka, plaucio dziovinto gauna... 

Atsakyti