Amadeja, mes zinom tik tai, ka mums leidzia zinot, ir cia nebutinai apie corona, visada taip buvo. Gyvenome rusijos cenzuroje ir iskraipytoje istorijoje, nemegstu samokslo teoriju, bet nieko patikrint ir dabar negali, tai vel tikime ka mums raso.
Amadeja, mes zinom tik tai, ka mums leidzia zinot, ir cia nebutinai apie corona, visada taip buvo. Gyvenome rusijos cenzuroje ir iskraipytoje istorijoje, nemegstu samokslo teoriju, bet nieko patikrint ir dabar negali, tai vel tikime ka mums raso.Irgi tiesa. Tik dabar saltiniu kiekiai dideli belen kas pasauly tirt gali, o tai inesa objektyvumo nori nenori. Nebent tiketi, kad kazkas is virsaus eksperimentus daro, o mes triusiai

Aisku, kokio bieso vis tuose rytuose tie virusai is gyvunu i zmones mutave persiduoda... Bet gal tai normalu? Tik seniai lb.nieks nauju virusu netirdavo, jokiu netirdavo.
.
Tu cia apie Dieva ar ateivius dabar? 😀
Musu,Siaures Reino Vestfalijos , Zemeje, yra daugiausiai susirgimu ir mirciu visoj Vokietijoje😒, pakeisti galim mes nieko..
Musu,Siaures Reino Vestfalijos , Zemeje, yra daugiausiai susirgimu ir mirciu visoj Vokietijoje😒, pakeisti galim mes nieko..
Miunsteris koks?
Selena, jo, pas jus ten labai prasta padetis.
Vienareikšmiškai reikia griežtint pačią karantino sąvoką. Vaikai karstosi parkuose, diedai sėdi būriais. Aš pati niekur neinu. Reikia įvest leidimus tik į krautuvę, vaistinę ir šunį nušikdyt prie namų.
Šiandien teko iki ofiso nuvažiuot, tai parkuose tų atsipūtusių kiek nori.
Kažkada sakiau, kad norėčiau pailsėt namie, ale ne, jau chvatit. Kažkaip pasaulis susitraukė man per savaitę.
Jo, Miunsteris irgi priklauso NRW🙂, bet mes gyvensim🙏
O as noreciau pailset namie, bet nieks man neleis, turiu laisva savaitgali, bet visaip bande priverst dirbt per iseigines, ir pinigu zadejo pridet, ir siaip bande sugraudint, kaip sunku ir ranku truksta.
O sporim, kad mes ateinancia vasara susitiksim Melnarageje?😄
Nesu buvus Melnrageje, bet noreciau
Į Virgos postą, kur mane labai durna išvadino. Aš tai tavęs nevadinsiu, bo kam reikia, tai ir taip aišku, kas supranta. Ir net nesiūlyčiau tau susitikt kokioje intelektualėsnėje aplinkoje. Tavo postai "kažkur skaičiau" tai visi juokingi. Nes, greičiausiai neskaitei. Net ir į normalius pasiūlymus, neit per kavines, nereaguoji.
Nu ką, iš ryto jau rasiu paklodę su kaltinimais, grąsinimais ir tavo didelių protinių galimybių įrodinėjimais.
Nesiruošiu nei pykt, nei ką. Laikas, matyt, ne tas. Yra rimtesnių problemų.
Ir, tu, Virga, pagalvok, kad tikrai ne iš kokios neapykantos tau kartais pamoralizuojama. Normalu mokytis vienoms iš kitų.