Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Visai norėčiau tokią kur kampuose pasisodint. Graži. Reikia pasiskaityt, turbūt atspari.

Atsakyti

Priedas  rosa-pimpinellifolia-white-flowers-blossom-spinosissima-summer-72828980.jpg   159,68KB   0 Parsiųsta kartųArba Rosa Pimpinellifolia

Atsakyti

Man tuoj seminaras poros valandu online. Po jo vesiu sune lauk ir nufotkinsiu. Padesit man atpazint. Lauke uostau, kaip isprotejus tuos krumus... 

Atsakyti

Pinot, 

https://www.facebook...66891163735571/

Atsakyti

Priedas  IMG_20200615_143241.jpg   240,71KB   0 Parsiųsta kartųJo. Tai Spinosissima.

Atsakyti

Groožis pas tą Sibirką.

Noriu tos rožės 100 proc. :wub:​ 

Atsakyti
Ziuriu pas jus vel tropikai ateina.
Ta proga limonadas. Esu vireja ir tuo patenkinta. Kreativi komons.
As darau jo daug ,bo reikia daug indu.
Imu savo diziausia puoda ir uzdedu virt vandeni. Apie 10 litru panasiai.
I kombaina dedu gera sauja baziliko sakeliu ,lapeliu na apskabytu augalu,4 citrinas su viskuo,koki pusklogrami cukraus ir vandens ,kad viskas susimaltu.Sumalu iki smulkumo. Sita misini supilu i puoda su vandeniu ir kaitinu ,bet uzvirt ir labai uzkaist neleidziui. Pamaisau ,pamaisau kol skonis iseina is augalu. Tada kazkiek atausta ir kosiu per marle. Iskosta supilu i butelius ir imetu po kelis grudus ryziu. Siemet experimentas keli buteliai su basmati ryziais . Dar neisrugo.
As turiu butelius ,net buteliu deze visam sitam lemon eidui. Sita kombinacija yra mano pieninko ,telaimina ji dievai ir deives.Ji labai padeda istverti karscius ir teisingai termoreguliuoja. As negeriu labai saltu gerimu. Bet maudausi po vasarosilciu vandeniu.o siaip jau as sena vyza,salti dusai jau toks extrymas.
Del tos rozes ,tai ji zydi tik karta. Bet didele,labai gyvybinga ir atspari.
Atsakyti

Mane, kaip senienu bei dziungliu myletoja, zavi  tos istorines. Naujuju, didziaziedziu visai nemegstu. 

Atsakyti

Ne, aš nesu mačius, kad iš jų būtų daromos gyvatvorės. galvojau apie kitokią. Tai čia laukinė rožė, turbūt.
Tai as apie sita buvau pagalvojus ir rasiau.

Pas mus ja laukine roze vadindavo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 birželio 2020 - 14:34

Tai jei karpysi, ar pasodinsi prie tvoros, bus gyvatvore. 

Atsakyti

Ziuriu pas jus vel tropikai ateina.
Ta proga limonadas. Esu vireja ir tuo patenkinta. Kreativi komons.
As darau jo daug ,bo reikia daug indu.
Imu savo diziausia puoda ir uzdedu virt vandeni. Apie 10 litru panasiai.
I kombaina dedu gera sauja baziliko sakeliu ,lapeliu na apskabytu augalu,4 citrinas su viskuo,koki pusklogrami cukraus ir vandens ,kad viskas susimaltu.Sumalu iki smulkumo. Sita misini supilu i puoda su vandeniu ir kaitinu ,bet uzvirt ir labai uzkaist neleidziui. Pamaisau ,pamaisau kol skonis iseina is augalu. Tada kazkiek atausta ir kosiu per marle. Iskosta supilu i butelius ir imetu po kelis grudus ryziu. Siemet experimentas keli buteliai su basmati ryziais . Dar neisrugo.
As turiu butelius ,net buteliu deze visam sitam lemon eidui. Sita kombinacija yra mano pieninko ,telaimina ji dievai ir deives.Ji labai padeda istverti karscius ir teisingai termoreguliuoja. As negeriu labai saltu gerimu. Bet maudausi po vasarosilciu vandeniu.o siaip jau as sena vyza,salti dusai jau toks extrymas.
Del tos rozes ,tai ji zydi tik karta. Bet didele,labai gyvybinga ir atspari.

Tai čia tas gėrimas atseit tokia gira? 

O ta rožė, kodėl žydi tik kartą? Kartą per vasarą ar per savo gyvenimą?

Atsakyti

Aisku, per vasara. Vieni ziedai nuzydi, kiti skleidziasi. 

Atsakyti