Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Buksmedžius labai myliu. Nes jie žaliuoja, galima išgauti bet kokią formą ir laikosi. Kol kas neturiu su jais bėdų.

Gyvatvorės man gražios iš visžalių krūmų. O tie žydintys man gražu šiaip bet kur.

Pvz., jazminas, gražus, pažydi, pakvepia, bet trumpai, toliau jis paprastas žalias krūmas vasarai. Turiu dar nedidelį, pasidžiaugiu trumpai.

Alyvų išvis nekenčiu už tai, kad per trumpai jos duoda džiaugsmo. Pasvaigsti savaitę ir viskas. Toliau tas krūmas net negražus.

Ai, norėčiau gyventi ten, kur augalai amžinai žali.

Atsakyti

Šiandien kalbuosi su viena moterim, sako pirmadienį išvažiuojam, atskridom trumpam. O aš tikrai žinau, kad negali ji atvažiuoti tiesioginiu keliu iš tos šalies. Sugudravo. O dar buvo be kaukės. Kokie žmonės neatsakingi. Tik aš viena matyt, tąsysiuos nuolat su ta kauke ir po visų karantinų.

Atsakyti

As dekinga alyvoms, jazminams ir uz ta trumpa laika. Nes tas grozis ir kvapas yra neikainuojamas. Joks grozis nera ir nebuna amzinas. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 16 birželio 2020 - 12:33

Man rodo Pinot,tu visą savo likusį gyvenimą su ta kauke tusysies.😁

Atsakyti

Man rodo Pinot,tu visą savo likusį gyvenimą su ta kauke tusysies.😁

Turbūt. Kol nebus skiepų.

Ir čia man nejuokinga, nes susirgus visaip būna. 

Būtų gerai antikūnius išsitirti, gal netyčia sužinočiau, kad persirgau, nu kažkaip netyčia.

Atsakyti

O tiems buksmedziams nereik intensyvios prieziuros, neruduoja jie per karscius?

Atsakyti

As dekinga alyvoms, jazminams ir uz ta trumpa laika. Nes tas grozis ir kvapas yra neikainuojamas. Joks grozis nera ir nebuna amzinas. 

Čia jau filosofija. Iš dalies tai sutinku.

Atsakyti

Zadu detis kaukes krautuvese ir toliau.O kitur  nematau tikslo. 

Atsakyti

O tiems buksmedziams nereik intensyvios prieziuros, neruduoja jie per karscius?

Laistyt  reikia, tręšti reikia. Paruduoja, būna koks lapelis, paskui atauga.

man juos malonu prižiūrėti, nors jie ir nežydi.

Nors iš tiesų tai žydi gelsvai, bet taip nepastebimai.

Atsakyti

Zadu detis kaukes krautuvese ir toliau.O kitur  nematau tikslo. 

Tai ir aš parduotuvėse tikrai. Lauke, kai aplink nieko nėra, tai aišku, kad ne. Bet jei daugiau žmonių, tai užsitrauksiu.

Atsakyti

As seminarinuosi. Stebiuosi, kaip zmones sugeba isprausti tokias paprastas mintis, idejas i sudetingas lenteles, ir pateikti ta reikala ultrasudetingai. Kai butu galima tiesiog  kiekvienam zmogui suprantama kalba sudeliot papunkciui, tik uzakcentuojant viena kita esmini dalyka. Nu bet tada neuzsiskaitys moksliniu darbu...  :D​ 

Atsakyti

Laistyt  reikia, tręšti reikia. Paruduoja, būna koks lapelis, paskui atauga.

man juos malonu prižiūrėti, nors jie ir nežydi.

Nors iš tiesų tai žydi gelsvai, bet taip nepastebimai.

Reiskia, per karscius turi laistyti, negali isvaziuoti, neradus, kas tai padarys. 

Atsakyti