Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai kodel mes turim moketi tokia nemaza suma tiems, kurie piktybiskai nedirbo???? 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 06 20, 15:41)
<p>Tai kodel mes turim moketi tokia nemaza suma tiems, kurie piktybiskai nedirbo???? </p>

Bet pamatytum seną suvargusią, su ištiestų delnų ir paliktų gaila ir kitaip skytum, blyn vyras mano 66 gimimo, baisu ir pagalvoti...
Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 06 20, 14:41)
<p>Tai kodel mes turim moketi tokia nemaza suma tiems, kurie piktybiskai nedirbo???? </p>

Todel ,kad jus humanitares(ar ne humanistes)ir kad komunizmas nemire ,pasirodo .Slove trockiui.
O rimtai tai galvoju ,kad negausim mes jokiu pensiju ,nei privaciu ,nei sodros,nei pasalpos.Jau del generolo privacios abejoju artimuoju metu ,nors tas jau seniai jai sunokes ,bet kol ka valdiskos uztekdavo. Ot bus grazu ,kai prapuls.
Atsakyti

Maniškis 78. Bet irgi kažkaip pagalvojau tfu tfu tfu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 20 birželio 2020 - 15:45

Del pensijos neturiu jokiu baimiu kazkodel. Bus, kaip visiems. Jei negaus, yai visi negaus..

Atsakyti

Tai ką tie visi dary,sedi ištiesę ranką.ai dabar.pagalvojau,15metų jau turiu,butą nuomai turiu,jau išsisuksiu.😁

Atsakyti

32 metai, isdirbau jau butinaji staza. 

Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 20 birželio 2020 - 16:33

Kokia cia clandestine? Cia kontrataka buvo i uzgrobima. 

Atsakyti
Katineli , ruzveltas su cerciliu mus pardave jaltoje. Tik lietuvos rezistencijos neinformavo. Lauke lauke nelaimingieji ,kol amerika jiems pades. Bet lietuva i marsalo plana irgi nebuvo itraukta. Ai dabar mane ruskiu agente aisku apsauksit.
Atsakyti

Katineli , ruzveltas su cerciliu mus pardave jaltoje. Tik lietuvos rezistencijos neinformavo. Lauke lauke nelaimingieji ,kol amerika jiems pades. Bet lietuva i marsalo plana irgi nebuvo itraukta. Ai dabar mane ruskiu agente aisku apsauksit.

Zinau zinau, bet kadangi neinformavo ir nuomones neklause, tai ir skaitosi uzgrobimas. Ne kas kitas. 

Atsakyti
Dristu teigti ,kad smetonineje autoritarineje lietuvoje ,kur diktatorius buvo perversmo keliu i valdzia atejes ,bei suvalkijos ukininkus pirmus nudejes ,as nebuciau norejus gyvent.
Atsakyti