Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nainai, nuo tu truliu nemirstama (fibriliniu), tik atrodo lb.baisiai. 

Smegenu gliuchas...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 03 liepos 2020 - 19:00

Nų jau kuo aukštesnė temperatūra tuo blogiau,o nemušant ji kyla.labai retai,kad nekiltų.nu būna 37,5.nu o po 15 min jau virš 38.tai ir muši.visada taip.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 liepos 2020 - 19:08

Nainai, nuo tu truliu nemirstama (fibriliniu), tik atrodo lb.baisiai. 

Smegenu gliuchas...

:blink: tu galvoji, ka sneki?Neuronai zusta traukuliu metu. 

Atsakyti

https://www.facebook...48218382043028/

zvengiu balsu :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 07 03, 19:57)
<p>Nainai, nuo tu truliu nemirstama (fibriliniu), tik atrodo lb.baisiai. </p>
<p> </p>
<p>Smegenu gliuchas...</p>

Aš nepernešu tempos, man nors 37 man blogai bet ne šiaip o rodos mirštu, galiu samonės netekt
Atsakyti

[URL=https://www.part.lt/perziura/35615da6eb7c8c2a529a97208110a845693.jpg]35615da6eb7c8c2a529a97208110a845693.jpg[/URL]

Uogu ideja Monytei, tik biski nedanoke dar :D

Atsakyti

:blink: tu galvoji, ka sneki?Neuronai zusta traukuliu metu. 

Man aiskino, kad tai nera pavojinga gyvybei... Ir jie buna ir prie 37. Paprastai virusines infekcijos metu. Durns reikalas

Atsakyti

Nų jau kuo aukštesnė temperatūra tuo blogiau,o nemušant ji kyla.labai retai,kad nekiltų.nu būna 37,5.nu o po 15 min jau virš 38.tai ir muši.visada taip.

Nu ne visada. Aisku kudikiui lb.reik sekt, nes gali prarast skyscius, bet didesniam vaikui nervtaip pavojinga. Dickiui mano tai lb.retai tenka must. Paprastai paros begy pati dingsta. 

Temperatura tera simptomas. Organizmas sukelia tempeatura, kad liga sukele mikroorganuzmai leciau daugintusi. Tada jam lengviau susitvarkyt.

Atsakyti

Na aš pagal savo vaikus šneku,nes arbaserga arbane.temperatūrą mušu visada,bet tolesnis gydymas paaiškėja po 3_5dienų.arba reikia antibų arba eina sveikimo link.viskas,kitaip niekad nebūdavo.17metų tik taip.tai kaip  iš vis eit miegot,jei vaikui temla,numuši ir galim numigt.o ne sekt visą naktį.

Šiap aš irgi mama ir taip pat turiu patirties ir ko gero daugiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 liepos 2020 - 20:02

Man aiskino, kad tai nera pavojinga gyvybei... Ir jie buna ir prie 37. Paprastai virusines infekcijos metu. Durns reikalas

Gal ir nemirs tas vaikas, bet ar reikia davaryt iki tokios busenos? 

Atsakyti

Gal ir nemirs tas vaikas, bet ar reikia davaryt iki tokios busenos? 
Pirmasyk vaikui buvo su tempa 37... Tai zn. Gal 37,2 buvo.  Pamatavus po priepolio 36,5

Gerai bent, kad retai karsciuodavo, nes bijojau kaip velnias kryziaus....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 03 liepos 2020 - 20:13

Nu cia retai kam taip buna. Daugiausiai nuo aukstos. 

Atsakyti