Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(*** Sėlija @ 2020 07 05, 08:44)
<p>Cia kokius, cukrinius, ar pasarinius? </p>

Siaip runkelis yra runkelis,visi jie turi 30% cukraus ir turbut rocket fuel GI indeksa. Bet betaino rugstis yra geris kai kam.
Atsakyti

Acqua Alta, 05 Lie 2020 - 09:28, parašė: Pala slibinas ,gi jus suprantat ,kad copy paste,gi galima tiksliai ta reikala. Man buvo pofig iki siol.bet intemoros pastovus bandymas neigti ir menkinti kazkaip priverte net savo postus nusikopint,kai generolas vel runkelius rauna. Kazi pries kokia baisuva pomidorai musu kaime ivykde masine savizudybe ir mes marinuojam runkelius kelinta diena.
Tu lati save menkini.išstatai Pajuokai.tai įžeidinėjimai,pranašystės,visažinystė,normalių atsakymų nepateiki,kažką mali vienoj krūvoj,nu rimtai kaip Nostradamas,jei ką _gi galima interpretuot.juk pati visa šitą šneki.nieks už tave nekalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 05 liepos 2020 - 09:05

Siaip runkelis yra runkelis,visi jie turi 30% cukraus ir turbut rocket fuel GI indeksa. Bet betaino rugstis yra geris kai kam.

Nu, batviniai tai is raudonuju burokeliu verdami. Mano kraste tai runkeliu nieks nevartojo maistui. Pasariniai eidavo gyvuliams, o cukriniai i cukraus fabrika.. 

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 07 05, 09:02)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72679535" data-time="1593930493">Acqua Alta, 05 Lie 2020 - 09:28, parašė: Pala slibinas ,gi jus suprantat ,kad copy paste,gi galima tiksliai ta reikala. Man buvo pofig iki siol.bet intemoros pastovus bandymas neigti ir menkinti kazkaip priverte net savo postus nusikopint,kai generolas vel runkelius rauna. Kazi pries kokia baisuva pomidorai musu kaime ivykde masine savizudybe ir mes marinuojam runkelius kelinta diena.</blockquote> Tu lati save menkini.išstatai Pajuokai.tai įžeidinėjimai,pranašystės,visažinystė,normalių atsakymų nepateiki,kažką mali vienoj krūvoj,nu rimtai kaip Nostradamas,jei ką _gi galima interpretuot.juk pati visa šitą šneki.nieks už tave nekalba.

Tu tik nesikuklink intemora,tu tik nesikuklink,varyk viska ,ka apie mane galvoji.Nestabdyk saves.
Selija,nors tavo slibinas spjaudosi neapykanta,mano patarimai nera kenkiantys. As niekada nekenkiu.Atsimink tai visada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 05 liepos 2020 - 09:09

Mona dingus....  :hmm:  :unsure:​ 

Atsakyti

Acqua Alta, 05 Lie 2020 - 10:07, parašė: Tu tik nesikuklink intemora,tu tik nesikuklink,varyk viska ,ka apie mane galvoji.Nestabdyk saves.
Tai pasakiau.nesivaržiau.
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 07 05, 09:09)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72679546" data-time="1593932849">Acqua Alta, 05 Lie 2020 - 10:07, parašė: Tu tik nesikuklink intemora,tu tik nesikuklink,varyk viska ,ka apie mane galvoji.Nestabdyk saves.</blockquote> Tai pasakiau.nesivaržiau.

A darzoviu nieks nebeduoda ismetimui,ar vargetu ,ka suspardyt nebera,intemora,kad cia ant manes visa tulzi lieji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 05 liepos 2020 - 09:20

Acqua Alta, 05 Lie 2020 - 10:11, parašė: A darzoviu nieks nebeduoda ismetimui,ar vargetu ,ka suspardyt nebera,intemora,kad cia ant manes visa tulzi lieji?
Nu jei supūna,tai išmetu,nekaupiu puvėkų.taip jau yra.turbūt tai ne pats baisiausias nusikaltimas šiam pasauly.😁

Vai vai.daržovių pilnas šaldyruvas,ačiū,kad priminei,reiktų prasivalyt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 05 liepos 2020 - 09:46
QUOTE(Intemora @ 2020 07 05, 09:44)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72679551" data-time="1593933085">Acqua Alta, 05 Lie 2020 - 10:11, parašė: A darzoviu nieks nebeduoda ismetimui,ar vargetu ,ka suspardyt nebera,intemora,kad cia ant manes visa tulzi lieji?</blockquote> Nu jei supūna,tai išmetu,nekaupiu puvėkų.taip jau yra.turbūt tai ne pats baisiausias nusikaltimas šiam pasauly.😁
<p>Vai vai.daržovių pilnas šaldyruvas,ačiū,kad priminei,reiktų prasivalyt.</p>

Nepersistenk su tuo daiktu ,kad ir kas ten butu.
Atsakyti

Alta, taip jau yra, kad tikrai tos daržovės greit sugenda. Tu, kai turi galimybę, salotų tiesiai iš lysvės pasiskint, tai ir paskini kiek reikia. Vakar, va, turguj pirkau tų salotų ir šiandien jau jos nekokios. Tai ką daryt, aišku, šiandien dar sunaudosim, bet jei ne, tektų išmest. Nekalbu apie bulves, morkas ir t.t., tos tvarios ilgai.

Atsakyti
Ne madam. Ne taip.Cia visi daug konservuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 05 liepos 2020 - 10:15

Alta, maisto kultūra kitokia. Aš anksčiau labai daug visko konservuodavau, raugdavau ir t.t., o dabar tiesiog nebeliko prasmės, nes nebesuvalgom ir laiko tam nelabai turiu. Ginčytis tai ir aš neketinu.

Šiandien kepsiu žuvį, vyras antrą dieną stato tvorą. Keičia, tiksliau. Prieš 7h lėkiau nusigrabaliot skalbinių, bo lyt pradėjo. Daba jau giedra ir labai gaivus oras, bet dieną bus karšta.

Vakar iki kokios 23h su kambarinėm gėlėm žaidžiau, katros daba į lauką išmestos, tai patręšt, tai pamirkyt, tai išimt...

Atsakyti