Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu ką aš žinau,maniškės beveik visada atsiliepia.ar perskambina greit.

Kazko manau, kad drakoniuks bus kitokia :D​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 06 Lie 2020 - 12:08, parašė: Kazko manau, kad drakoniuks bus kitokia :D
Tikrai kitokia.Dabar skambinėja iš kito kambario,kad kažko paklaust🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 06 liepos 2020 - 11:35

Kazko manau, kad drakoniuks bus kitokia :D​ 

Drakoniukas ir atkeršys  Intemorai už jos mamos  nerimus, patirtus dėl Intemoros jaunystės šėliojimų. Garantuoju. :D​ 

Atsakyti

Pinotija, 06 Lie 2020 - 13:17, parašė: Drakoniukas ir atkeršys Intemorai už jos mamos nerimus, patirtus dėl Intemoros jaunystės šėliojimų. Garantuoju. :D
Nu čia dar ne faktas,tik prielaida🧛‍♀️
Atsakyti

Kaip  šian tingiu,nieko daryt nenoriu_tik gulėt ir filmus žiūrėt.vis bandau kažką  nuveikt ir vis atidelioju.

Atsakyti

Kaip  šian tingiu,nieko daryt nenoriu_tik gulėt ir filmus žiūrėt.vis bandau kažką  nuveikt ir vis atidelioju.

Aš taip jau trečia diena. Tik valgyt padarau, prigulti paskaityt ir lūžtu. Kažkoks miego trūkumas susikaupė. Vakar 3 kartus pokaicio miegojau 😂.

Atsakyti

Nu čia dar ne faktas,tik prielaida🧛‍♀️

Didelė tikimybė ir kol kas maži daigeliai. Per kiek laiko pasirodys visas augaliukas, neaišku, bet tikrai pasirodys. :D  O paskui lapeliai, pumpurėliai, žiedeliai. Bus. :D​ 

Atsakyti

Aš tai lyg ir turėčiau važiuoti į darbą. Truputį sutvarkyti reikalus, kad rytoj nebūtų skubos. Bet  kaip nesinori, ne tas žodis.

Tikrai miegoti eičiau.

Atsakyti

Pinotija, 06 Lie 2020 - 14:05, parašė: Didelė tikimybė ir kol kas maži daigeliai. Per kiek laiko pasirodys visas augaliukas, neaišku, bet tikrai pasirodys. :D O paskui lapeliai, pumpurėliai, žiedeliai. Bus. :D
Geras vaikas bus,gėlytė.🤣
Atsakyti

Pinotija, 06 Lie 2020 - 14:08, parašė: Aš tai lyg ir turėčiau važiuoti į darbą. Truputį sutvarkyti reikalus, kad rytoj nebūtų skubos. Bet kaip nesinori, ne tas žodis. Tikrai miegoti eičiau.
Aš kažkaip lyg ir susikaupiu,atsikeliu plaukų uodegą stiopriai suveržiu ir...pakeliu kokį daiktą,perbraukiu su šluoste ką nors ir vėl ieškau kur nuvirst,gal nereik savęs prievartaut,palikt taip.🙄
Atsakyti

Aš taip jau trečia diena. Tik valgyt padarau, prigulti paskaityt ir lūžtu. Kažkoks miego trūkumas susikaupė. Vakar 3 kartus pokaicio miegojau 😂.

O paskui dejuoji, kad naktim nemiegi :D​ 

Atsakyti

Aš kažkaip lyg ir susikaupiu,atsikeliu plaukų uodegą stiopriai suveržiu ir...pakeliu kokį daiktą,perbraukiu su šluoste ką nors ir vėl ieškau kur nuvirst,gal nereik savęs prievartaut,palikt taip.🙄

Tuoj tvarkysimes. Po to zadejom i Karkle pasivaiksciot, bet toks jau niurus dangus, tai abejoju.. 

Atsakyti