Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš turbūt. Bet čia kiekis neįtikėtinas. :)​ Bet vistiek nors kokį ketvirtadalį sau pasilikčiau, vaikams žiemai.

As itariu jie per vasara atsivalgo. 

O saldytos man labiau patinka braskes, melynes ir kaikurios sodo uogos, pvz avietes, josta, silkmedzio uogos. Spanguoles kas be ko.

Atsakyti

Aš 3 paletės pridzioviau visko per savaitgalį 🤣. Dar kitą reiks trukazoliu pririnkti, daug auga prie manęs. Ir gauromecio nueit 

Niekad raudonu dobilu nedziovinau. Kokiu tikslu juos naudoji?

Atsakyti

Niekad raudonu dobilu nedziovinau. Kokiu tikslu juos naudoji?

Pagooglink, daug ten nuo ko jis, gera vaistažole

Atsakyti

Nemoku as ju naudot, tu zoliu. Kita vertus, ir nesergu gi.. 

Atsakyti

Man idomu praktiskai, nes google daug ka raso.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 liepos 2020 - 22:40

Nemoku as ju naudot, tu zoliu. Kita vertus, ir nesergu gi.. 

Na cholesteroliui mažint gi pirkai žolių. Tai taip pat naudojamos ir savos rinktos

Atsakyti

Man tai neįdomu jokios ten žolės ir pan šiaip sau.jei kažką skauda,tada pasigooglinu.

Atsakyti

Amadėja*, 12 Lie 2020 - 22:45, parašė: Kas ten saket, kad mano vietoj zemuogiu nepardavinetumet? Idomu lb.ka darytumet su 40 ltr.zemuogiu :D
Nieko nedaryčiau ,nes tiek nerinkčiau.🤣
Atsakyti

Man tai neįdomu jokios ten žolės ir pan šiaip sau.jei kažką skauda,tada pasigooglinu.

Tai kas iš to pasigooglinimo jei žiema 😃

Man augalai įdomu nuo vaikystės, dėl to ir studijavau biologija. Aš iki šiol eidama gamtoj vardinu pavadinimus. Vyresnelis mažas kai buvo irgi jų daug žinojo iš manęs. Būdavo kieme prirenka žolių  ir atėjęs man sako ka surinko 🤣

Atsakyti

Nieko nedaryčiau ,nes tiek nerinkčiau.🤣

Rinktum, jei pinigų reiktų 

Atsakyti

As tai tiesiog nesu gyvenime macius tiek zemuogiu, kad butu galima litrais rinkti. 

Atsakyti

As tai tiesiog nesu gyvenime macius tiek zemuogiu, kad butu galima litrais rinkti. 

Ar irgi nebuvau macius tiek :)

Kaime gerais metais galima budavo keleta ltr surinkti, bet ne tiek.

Atsakyti