Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pinotija, 18 Lie 2020 - 20:09, parašė: Na ką tu, Intemora, jau visai žemiau lygio, kaip čia taip? :D
Nu niekad nesakiau,kad labai jau turtais galiu didžiuotis..
Atsakyti

Ane? o tai kaip tu iškart supratai?

---

o dar siūlai lietuvių kalbą puoselėti. Tavo "britvonai" su "padjobkėm" - gryniausia lietuvių kalba?

Pinot😄😄😄Man kai kurie žodžiai negražiai skamba, ale britvons visad gražiai.

Atsakyti

Nei padjobkių, nei britvonų nežinau, tik čia sm ir išgirdau. 

Šviestuvą svetainei pirkom senukuose ir labai džiaugiamės iki šiol, vaiko kambariui Depo. Kai svetainei ieškojom tai visur išvažinėjom, nuo urmo iki visokių prabangių pardžių. Rezultate - visur viskas labai panašu. 

Apie Intemoros kavutę nieko nebepridursiu, ir taip daug dėmesio gavo 😁

Atsakyti

LavinaX, 18 Lie 2020 - 20:17, parašė: Nei padjobkių, nei britvonų nežinau, tik čia sm ir išgirdau. Šviestuvą svetainei pirkom senukuose ir labai džiaugiamės iki šiol, vaiko kambariui Depo. Kai svetainei ieškojom tai visur išvažinėjom, nuo urmo iki visokių prabangių pardžių. Rezultate - visur viskas labai panašu. Apie Intemoros kavutę nieko nebepridursiu, ir taip daug dėmesio gavo 😁
O būna kitaip?🙈
Atsakyti

Na ką tu, Intemora, jau visai žemiau lygio, kaip čia taip? :D​  

Na kam čia šydytis. Palyginus su bendru ermitažo asortimentu, šviestuvų pasiūla išties skurdi. O kaip patari geriau - šakalai puola.

Atsakyti

Madam pareis veliau, 18 Lie 2020 - 20:19, parašė: Na kam čia šydytis. Palyginus su bendru ermitažo asortimentu, šviestuvų pasiūla išties skurdi. O kaip patari geriau - šakalai puola.
O kokios ten kainos tam Nyc? Nu taip vidutiniškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 liepos 2020 - 19:21

Na kam čia šydytis. Palyginus su bendru ermitažo asortimentu, šviestuvų pasiūla išties skurdi. O kaip patari geriau - šakalai puola.

Čia tu mane vadini šakalu?

Atsakyti

O kokios ten kainos tam Nyc? Nu taip vidutiniškai.

Oj, nedrįsiu įvardint, bo skalė labai plati. Aš tau patariu nueit iš pradžių ten, pamatyt ką nori pirkt ir, arba ieškot kitur, arba pirkt pas juos. Pas juos šviestuvų - akys raibsta. Tau patiks :4u:​ 

Atsakyti

Čia tu mane vadini šakalu?

Na jau ką ką, bet tave tikrai ne. 

Atsakyti

Madam pareis veliau, 18 Lie 2020 - 20:24, parašė: Oj, nedrįsiu įvardint, bo skalė labai plati. Aš tau patariu nueit iš pradžių ten, pamatyt ką nori pirkt ir, arba ieškot kitur, arba pirkt pas juos. Pas juos šviestuvų - akys raibsta. Tau patiks :4u:
Gali būt,bet jau turiu.gal dar kur reiks.šiaip daug atsivežėm iš buto,bet čia reikėjo tokių sieninių trijų ant laiptų.tai taip nupirkom,taip sugalvojom -visi skirtingų dydžių,bet vienodi.tokie biški su karoliukais blizgučiais,kas čia man užėjo.🤣
Atsakyti

Madam pareis veliau, 18 Lie 2020 - 20:25, parašė: Na jau ką ką, bet tave tikrai ne.
O tai ką? daugiau tau nieks nieko nepasakė.🤣 Padjobkių,ta prasme.🤣
Atsakyti

O tai ką? daugiau tau nieks nieko nepasakė.🤣 Padjobkių,ta prasme.🤣

Tikrai.

Atsakyti