Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kiek siūlo už dėvėtus triusikus? 😀

galvoji uzsidirbt?  :D​ 

Atsakyti

o koks subrendeliu portalas? :)

Nu tai sm/ratatuliai/kazanai :D Tu neužpyk, tik aš galvoju pas kokį maumedį gali būt tokios a la fantazijos. Na, fantazijos gali būt, ale gal viešai nereiškiamos. O čia visiškas kažkoks dugnas. :D 

Šnd paskaičiau, kad Alijeva su Mijos tuo michasium susidėjo, tai va - dugnas panašus.

Atsakyti

Ni kristij sėdi ten kur nori sedėt,aš jos vietoj tą patį daryčiau ir atneščiau tokią žinutę čia,pasismaginimui.buvo smagu,skaniai pasijuokiau. Bet Goda .aš apakus.kad jis ne tik aferistas,bet koks jis jis negražus kaip.vyras.nu tiesiog sunku patikėt.ir dar po Mios.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 23 liepos 2020 - 20:49

galvoji uzsidirbt?  :D​ 
Nu pripirkai  kokiu papigiai....o ka  :lol:​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 liepos 2020 - 21:18

kiekvienam savo. Tas tavo simtaspem kitam visai neidomus.

Ir tokiu, kaip Kristij postino, ne visi, o vienetai, todel ir papostino. 

Tai visur yra keistu zmoniu :)

Ir tuose paciuose xxx visai normaliu.

Kita vertus... As niekad seniau nesu galvojusi, kad pas zmones tiek visokiu keistu fantaziju :D

Atsakyti

tu galvoji as klausiau? :D

Davai paklausk, gi įdomu kiek galima uždirbt 🤣

Atsakyti

Davai paklausk, gi įdomu kiek galima uždirbt 🤣

oj..eto bylo davno i ne pravda :D Bet jei vel parasys, paklausiu :D

Atsakyti

galvoji uzsidirbt?  :D 

O ko ne?😀 man kažkaip visiškai dalampacki ką ten koks iškrypėlis veiks su mano triusikais. Nesu emociskai prisirišusi prie apatinių 😂. Tai gal visai nieko antraeilis darbelis 😀

Atsakyti

oj..eto bylo davno i ne pravda :D Bet jei vel parasys, paklausiu :D

Jaučiu kad nedaug tokių specifinių poreikių 😀

Atsakyti

Amadeja, neatsakei ar idėjai savo foto kažkokia į xxx. Ar tau ir be foto plaukia įvairūs pasiūlymai?

Atsakyti

O ko ne?😀 man kažkaip visiškai dalampacki ką ten koks iškrypėlis veiks su mano triusikais. Nesu emociskai prisirišusi prie apatinių 😂. Tai gal visai nieko antraeilis darbelis 😀

tai, kad uzsidirbt, reik daug tokiu iskrypeliu ...nemanau, kad vienam reikes tavo kruvos triusiku :D

Atsakyti

tai, kad uzsidirbt, reik daug tokiu iskrypeliu ...nemanau, kad vienam reikes tavo kruvos triusiku :D

Nu va, Lt per maža rinka 🤣

Atsakyti