kristij, 24 Lie 2020 - 11:15, parašė: siaip man Gdanskas Klaipeda primineMan tai ne,nu primena kažkiek ,nu,kad senamiestis ir prie jūros.bet Gdanske tokia didinga dvasia jaučiasi.😬🤣Gal Selija priestaraus, kad nesamone..bet kazkaip vat tuo paupiu eidama jauciaus lyg Klaipedoj
Laikas ir mums būtų Gdanską aplankyti, gal reikės kitiems metams paplanuoti, gal jau bus lengviau tiek su vaiku, tiek su kelionėmis
Alta, jei vertinsim pagal paštetą, tai ne, dar proto nepadaugėjo, nenoriu virt. Bet gal kada ir sugalvosiu. Užtenka veiklos ir taip, vakarienę padarau ir tai dienos darbas 🤷♀️
Italijos ir Prancūzijos senamiesčiai labai gražūs.
Pinotija, 24 Lie 2020 - 11:36, parašė: Italijos ir Prancūzijos senamiesčiai labai gražūs.Ai,gi buvau ir Paryžiuij ir Italijoj.,bet tik 2miestuose. Man Gdanskas kažkaip strigo.labai noriu ten grįžti
Italijos ir Prancūzijos senamiesčiai labai gražūs.
Prancuzijoj buvau tik Paryziuj, tai apie miestukus neturiu, ko pasakyt, bet Italija jooo...Pulijos regionas, Toskanos...pasaka... Cinque Terre, Amalfis....Noriu i Itaaaalija
Tai visa Siaures Vokietija panasi i Klaipeda irgi. Raudoni namau, fachwerko stilius. Bet cia, Gdanske tie namai labai didingi, kur tau Klaipeda...
As grizti noreciau nebent i Sopota, grynai ilsetis. Gdanskas grazus, bet nu miestus man uztenka vienasyk pamatyt ir gana.
Pinotija, 24 Lie 2020 - 10:38, parašė: Oi, siaubas. Protas matuojamas noru daryt valgyt. O paštetas- karo šūkis. Kas prieš paštetą, tas altos priešas.Šitą.prisiminiau tarnaitės pasakojimą.Tai Alta galėtų ta tiotka Lidija būt.🤣 Kaip tau dar nenusibodo siekis visas atversti į virtuvės religiją.Lyg be virtuvės nėra nei kuo rūpintis, nei kuo užsiimti.
va sito nematem..cia Gdanske?
Sopote
Oi, siaubas. Protas matuojamas noru daryt valgyt. O paštetas- karo šūkis. Kas prieš paštetą, tas altos priešas.Sekta cia, kokia religija. Tikejimas i pasteta Kaip tau dar nenusibodo siekis visas atversti į virtuvės religiją.Lyg be virtuvės nėra nei kuo rūpintis, nei kuo užsiimti.

Sventoji trejybe:
Pastetas
Ratatulis ir visa Vidurzemio regiono virtuve.
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72685423" data-time="1595576280"> Oi, siaubas. Protas matuojamas noru daryt valgyt. O paštetas- karo šūkis. Kas prieš paštetą, tas altos priešas.

<p>Sventoji trejybe:</p>
<p>Pastetas</p>
<p>Ratatulis ir visa Vidurzemio regiono virtuve.</p>
<p>

[/quote
Vynas ,pamirsot jus senos vyzos.
[quote=*** Sėlija,2020 07 24, 13:18]
[/quote
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72685423" data-time="1595576280"> Oi, siaubas. Protas matuojamas noru daryt valgyt. O paštetas- karo šūkis. Kas prieš paštetą, tas altos priešas. Kaip tau dar nenusibodo siekis visas atversti į virtuvės religiją.Lyg be virtuvės nėra nei kuo rūpintis, nei kuo užsiimti.</blockquote> Sekta cia, kokia religija. Tikejimas i pasteta
<p>Sventoji trejybe:</p>
<p>Pastetas</p>
<p>Ratatulis ir visa Vidurzemio regiono virtuve.</p>
<p></p>
Vynas ,pamirsot jus senos vyzos.
nu tai vynas jau pas katalikus yr :D