Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Linksmiausia jaime palikimo vasaros pramoga."veselia jedzit".

Dieduko arklio vadelės ir pinam gėlės ir žoles.bus saldainių.!

Alko dar nereikėjo.

O dabar taip nebūna bent jau kaimuose?

Paskutinį kart mačiau prieš kokį dešimtmetį.

Atsakyti
Dabar vairuoja pamerges ir jos ne tokios dosnios ,manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 27 liepos 2020 - 09:17

Mama prajuokino dabar.atvarė ,pažiūrėjo į virtuvę ir sako."Nu žinai virtuvė kaip pas tuos ...oligarchus"🤣

Atsakyti

Linksmiausia jaime palikimo vasaros pramoga."veselia jedzit".

Dieduko arklio vadelės ir pinam gėlės ir žoles.bus saldainių.!

Alko dar nereikėjo.

O dabar taip nebūna bent jau kaimuose?

Paskutinį kart mačiau prieš kokį dešimtmetį.

Bet tu jaunesne už mane, o tavo diedukas arkliu važinėjo? 🤔 dabar supratau iš kur pas tave tokios nuostatos apie provincija. Tiesiog tavo seneliai lb senoviškai gyveno. Dauguma taip nebegyveno tuo laiku

Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 27 liepos 2020 - 09:39

Tai dar ir dabar kaime galima pamatyt vežimą arklio tempiamą. Retenybė, bet dar yra :)

Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 27 liepos 2020 - 09:38

biggrin.gif

Nepamenu, kad būčiau ką nors niekinusi. Iš viso žodis niekinti yra labai stiprus, tokių emocijų man nekelia jokios žinios. 

Atsakyti

Tai dar ir dabar kaime galima pamatyt vežimą arklio tempiamą. Retenybė, bet dar yra :)

Na taip, yra ir be elektros gyvenančių. Bet tai apie ką ir kalbu - toks gyvenimo būdas senoviškas, ir dauguma jau kitaip gyvena. Tai vat jau mano vaikystėj retenybė buvo arklys kaip transporto priemonė. Dauguma vairavo mašinas jau, o ne arklius 

Atsakyti

GAILE*, 27 Lie 2020 - 10:20, parašė: Bet tu jaunesne už mane, o tavo diedukas arkliu važinėjo? 🤔 dabar supratau iš kur pas tave tokios nuostatos apie provincija. Tiesiog tavo seneliai lb senoviškai gyveno. Dauguma taip nebegyveno tuo laiku
Aišku,kad važinėjo.visas kaimas važinėjo.ir dabar važinėja.nu tik ką buvau ir ne savo kaime.mano diedukas kare kariavo,kokios jam mašinos.ne mano seneliai.visi taip gyveni paprasti kaimječiai.turėjo ten mašiną vinas mitas.mokytojas,gydytojas,koks kietesnis kaimietis.bet tao arklių buvo daug daugiau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 liepos 2020 - 09:46
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 27 liepos 2020 - 10:06

Acqua Alta, 27 Lie 2020 - 10:53, parašė: biggrin.gif
🤣🤣🤣🤣🤣 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤
Atsakyti