Linksmiausia jaime palikimo vasaros pramoga."veselia jedzit".
Dieduko arklio vadelės ir pinam gėlės ir žoles.bus saldainių.!
Alko dar nereikėjo.
O dabar taip nebūna bent jau kaimuose?
Paskutinį kart mačiau prieš kokį dešimtmetį.
Linksmiausia jaime palikimo vasaros pramoga."veselia jedzit".
Dieduko arklio vadelės ir pinam gėlės ir žoles.bus saldainių.!
Alko dar nereikėjo.
O dabar taip nebūna bent jau kaimuose?
Paskutinį kart mačiau prieš kokį dešimtmetį.
Bet tu jaunesne už mane, o tavo diedukas arkliu važinėjo? 🤔 dabar supratau iš kur pas tave tokios nuostatos apie provincija. Tiesiog tavo seneliai lb senoviškai gyveno. Dauguma taip nebegyveno tuo laiku
Tai dar ir dabar kaime galima pamatyt vežimą arklio tempiamą. Retenybė, bet dar yra
Na taip, yra ir be elektros gyvenančių. Bet tai apie ką ir kalbu - toks gyvenimo būdas senoviškas, ir dauguma jau kitaip gyvena. Tai vat jau mano vaikystėj retenybė buvo arklys kaip transporto priemonė. Dauguma vairavo mašinas jau, o ne arklius
GAILE*, 27 Lie 2020 - 10:20, parašė: Bet tu jaunesne už mane, o tavo diedukas arkliu važinėjo? 🤔 dabar supratau iš kur pas tave tokios nuostatos apie provincija. Tiesiog tavo seneliai lb senoviškai gyveno. Dauguma taip nebegyveno tuo laikuAišku,kad važinėjo.visas kaimas važinėjo.ir dabar važinėja.nu tik ką buvau ir ne savo kaime.mano diedukas kare kariavo,kokios jam mašinos.ne mano seneliai.visi taip gyveni paprasti kaimječiai.turėjo ten mašiną vinas mitas.mokytojas,gydytojas,koks kietesnis kaimietis.bet tao arklių buvo daug daugiau..