Mama, toks aptarnaujantis personalas, o jau tėtis džiaugsmas toks

Pinotija, pasakyk, kokius tuos gėlinius kvepalus turi, noriu kažko su bijūnais ir pakalnutėm. Nu arba konvalijom
Tiksliau, muset noriu, ka bitės ir mane giltų
paskutiniu metu tai buvo keli:
Acqua di Parma Magnolia Mobile, Calvin Clein Eternity Moments, O de L'Orangerie Lancome. Kad bitės eina link bijūnų, nustačiau, kai antrą kartą ėjau gatve po tom liepom ir vėl nutūpė man ant rankinės. Buvau, vadinasi Su CC Eternity Moments. Paprasti, bet daug kam patinka, ne tik bitėm, giria.
Bet tu geriau taip nedaryk. Dar netyčia caktelės, skausmas tai iki apsisiusiojimo.
Konvalijų kvepalai, kurių negaunu pirkti LT, yra Yves Rocher Muguet en Fleurs.
Parsivežiaiu iš IT pernai, o Lietuvoje kažkoks pakaitalas parduodamas, ir ne tas buteliukas, nebandžiau. Gaila, kad neužsipirkau keliems metams, vasaroms.
100 ml tik 22 eur kainavo, o kaip gerai juose jaučiausi
tai Amazon yra
tai Amazon yra
Tai jų yra ir ebay, bet už kosminę kainą tai nesinori pirkti. O iš amazono amerikietiško dar ir muitai, nes tik už nustatytą sumą gali pirkti, dar ir siuntimas.
Jų paprasčiausiai yra užsienio Yves Rocher parduotuvėse. O LT tokiose pardėse per menkas asortimentas.
Šiuo metu neturiu nieko kas važiuotų ten šen. O tai paprašyčiau.
Sėdim sode.prajyokino "žentas"
Keli mėn draugauja ,tai neleisdavi išeit,ko su mergom duotis,tau reik mokytis,knygas skaityt,nėr ko čia valkiotis,bus tų mergų.
Šiandieninės žinios.Koookią Lukutis mergaitę susirado ,ir graži ie protinga ir šeima gera🤣.visi giminės apskambinėti.Ir iš vis ko tu čia namie sėdi,kaip koks stuobrys,tokią mergaitę turi ir sėdi,važiuok pas vegetarę.🤣🤣🤣