Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ko vertas tas šimėnas, jo niekas ir nebeprisimena. Pirmam kare su Rusija čečnai kovojo už laisvę, po to tapo banditais. Ir jų galva pats didžiausias banditas smailiadantis. Ir nesuprantu aš tų politikų, kurie anuos  gynė, užstojo ir panašiai.
Nieam nebuvo ok, kad tie Cecenai taptu nepriklausomi. O esme,kad but prisireike ir kitiems.... kurie niekada nebuvo tureje tos nepriklausomybes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 rugpjūčio 2020 - 23:24

Cecenai niekada taip ir nebuvo pripazine Rusijos valdzios. Ne tas kraujas.

Dalinosi ir musiskiai valdzia bjauriais budais, gerai, kad kraujo kaukazietisko neturi, butu ir cia issiskerde.. 

Atsakyti

Čečėnai man irgi prie banditų tokie.nežinau.skaičiau knygą" juodosios našlės" pgl tikrus įvykius,kai tą teatrą Maskvoj užgrobė,rašė vokiečių žurnalistė,ten aprašytas gyvenimo būdas,moteru padėtis,papročiai,jų temperamentas,ne...nepatiko jie man.dar tarybiniais laikais pamenu ,kai maža buvau.mano kaimynė ištekėjo už čečėno ir išvažiavi ten,tai po mėnesių kelių ją cinkuotam karste atsiuntė.tai mano mama  purtosi iki šiol kai.kalba apie čečėnus.

Atsakyti

O tai kas jai nutiko? Žuvo per sprogdinima?

Atsakyti

GAILE*, 15 Rug 2020 - 10:47, parašė: O tai kas jai nutiko? Žuvo per sprogdinima?
Ne ,sumušta buvo.
Atsakyti

Vyro?

Atsakyti

Jau beveik atsigavau. Net miegojau visai gerai :)

Atsakyti

Tai kaip tu ten nuo to kelio nuriedejai? Zvyro pagavo gal? 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 08 15, 11:25)
<p>Jau beveik atsigavau. Net miegojau visai gerai smile.gif</p>

Jezau moterie, nieks net nepaklause ,ar tau viskas gerai? Tikiuosi neapsivertei ant to zvyrkelio.
Kai byrejo sssr mano aamzinaatilsi tevai buvo isitikine ,kad gyvens kaip swedijoje . Na taip ir nepagyveno. As tai zinojau ,kad lietuvoje man vietos nebus. Tesiog zinojau ,intuityviai.
Atsakyti

Jezau moterie, nieks net nepaklause ,ar tau viskas gerai? Tikiuosi neapsivertei ant to zvyrkelio.
Kai byrejo sssr mano aamzinaatilsi tevai buvo isitikine ,kad gyvens kaip swedijoje . Na taip ir nepagyveno. As tai zinojau ,kad lietuvoje man vietos nebus. Tesiog zinojau ,intuityviai.

Neapsiverciau. Sakykim pasiseke...

Tik vaikas gavo is oro pagalves, tai melyne yra.

Atsakyti

Tai kaip tu ten nuo to kelio nuriedejai? Zvyro pagavo gal? 
Zvyrkelis gi lb.ismaltas kaip tarka, masina priesais ir perstaigiau pasuktas vairas  O po aosilankymo servise nustojo veikt soninio slydimo kontrole
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 rugpjūčio 2020 - 12:19

Man atrodo, visos suprato, kad keleiviams nieko neatsitiko. 

Atsakyti