Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

nu tai kas is to, kad i lauka iseit negali, kaitina galva. 

O sian vaikstau lauke, toks tykus, malonus oras glosto oda.. va tik dabar saule islindo.. 

Atsakyti

nu tai kas is to, kad i lauka iseit negali, kaitina galva. 

O sian vaikstau lauke, toks tykus, malonus oras glosto oda.. va tik dabar saule islindo.. 

Na, siavasara nepasakyciau, kad itin kaitino.

Atsakyti

Na, siavasara nepasakyciau, kad itin kaitino.

Sakyčiau, ši vasara visiems turėjo tikti. Ir pakaitino ir pavėsino. O vandens iš tiesų labai trūksta, juk ir hidrologinė sausra paskelbta

Atsakyti

marco'polo, 18 Rug 2020 - 19:38, parašė: Sakyčiau, ši vasara visiems turėjo tikti. Ir pakaitino ir pavėsino. O vandens iš tiesų labai trūksta, juk ir hidrologinė sausra paskelbta
Čia ne esmė.esmė,kad jokio pastovumo!!va kas erzina😁. Gali tik tikėtis,kad bus geras oras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 rugpjūčio 2020 - 18:57

Čia ne esmė.esmė,kad jokio pastovumo!!va kas erzina😁. Gali tik tikėtis,kad bus geras oras.

na, jei man tektų pastoviai prie +30 gyventi, man širdis sustotų

Atsakyti

Tai ir aciu Die, kad nera pastovumo.

Nes visa vasara lauk nelisciau. 

Atsakyti

25_28.idealu.😁

O dar žinant,kas visada bjaurus oras,daugiau nei pusmetį,reik džiaugtis kiekviena saulėta diena.💃

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 rugpjūčio 2020 - 19:35

Nea. 20-23 idealu. 

Atsakyti

25_28.idealu.😁

O dar žinant,kas visada bjaurus oras,daugiau nei pusmetį,reik džiaugtis kiekviena saulėta diena.💃

na, čia labai individualu. man dvampenkių pakaktų, kitam prie trisdešimt tik šilta.

o saulėtom dienom, kad ir vėsesnėm, manau, kiekvienas džiaugiasi

Atsakyti

Atsakyti

Minskas. Ain žmogus, prišoka omoninkai, verčia ant žemės ir dubasina. Žmogas šauk - už ką, aš juk balsavau už lukašenką? omonininkai - nemeluok, už jį nieks nebalsavo... :D

Atsakyti

25_28.idealu.😁 O dar žinant,kas visada bjaurus oras,daugiau nei pusmetį,reik džiaugtis kiekviena saulėta diena.💃
24-27 idealu diena (iki tiek, kad kiltu max) ir apie 20 nakti, kad butu.  :)

Man nuo 28 jau karsta :D

O kai 30, tai tik kojas i vandeni imerkus but, bet siemet tiek mazai buvo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 18 rugpjūčio 2020 - 21:02